Survivor trailer 7/4: «Αυτή η αποχώρηση είναι η πιο στενάχωρη...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού τα αλλάζει όλα

Η πιο δύσκολη εβδομάδα στο ριάλιτι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor trailer 7/4: «Αυτή η αποχώρηση είναι η πιο στενάχωρη...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού τα αλλάζει όλα

Το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor, με το οποίο ξεκινάει η 14η εβδομάδα του παιχνιδιού. Την περασμένη συνέβησαν πολλά, τσακωμοί και δράματα, όπως και μία αποχώρηση η οποία κρύβει μεγάλο παρασκήνιο πίσω της (δείτε εδώ τι συνέβη με την Ιωάννα Τζαβέλα).

Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται πως τα πράγματα ηρεμούν για λίγο. Οι πρώτες εικόνες από το trailer μαρτυρούν πως οι παίκτες είναι επικεντρωμένοι περισσότερο από ποτέ στο αγώνα και στις δοκιμασίες, καθώς η ασυλία είναι πολύ σημαντική, εφόσον όλοι τους βρίσκονται ένα βήμα πριν το πάρτι της ένωσης και κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει.

Όλα όσα θα δούμε απόψε 7/4 στο Survivor

«Αυτή η αποχώρηση είναι η πιο στενάχωρη...», ακούγεται να λέει, μάλιστα, και ο Γιώργος Λιανός κατά την άφιξη των παικτών στο συμβούλιο του νησιού όπου θα αναδειχθεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι για να μάθετε ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε 7/4 και ποιος θα βγει στον τάκο και θα αρχίσει να ανησυχεί για την παραμονή του.

Η Έλενα Αμανατίδου αποκαλύπτει μετά το ριάλιτι

Στην αρχή γνωρίσαμε την αδερφή της, που κατάφερε να πάρει την 4η θέση στο GNTM. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν τότε ότι αν δήλωνε συμμετοχή η Έλενα Αμανατίδου, θα έπαιρνε και τη νίκη, αλλά εκείνη δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το κόσμο του μόντελινγκ. Αθλητικό κορίτσι πέρα ως πέρα, έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100μ. και έχει έρθει δεύτερη στα 200μ., πρόσφατα δοκίμασε τις δυνάμεις της στο Survivor και δηλώνει πως άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς...

Σε μία συνέντευξη από καρδιάς στο YOU μιλάει για τη μάχη της με την ακμή και τις θυσίες που έκανε για τον αθλητισμό σε όλους τους τομείς, καθώς και για την πληρωμένη απάντηση που έδωσε στους «μπιφτεκάδες» τότε. Παράλληλα αναφέρεται στην δεμένη σχέση με την αδερφή της Άννα Αμανατίδου, η οποία μπορεί να της έβαζε... κουβάδες στο κεφάλι όταν ήταν μικρές, αλλά πλέον είναι δύο ανεξάρτητες γυναίκες που στηρίζουν η μία την άλλη και συνεργάζονται στη δική τους επιχείρηση.

Δείτε επίσης: Έλενα Αμανατίδου: «Ζητούσα από τον Θεό να γυρίσει τον χρόνο πίσω...» - Τα "καρφιά" της για Παππά, Δαλάκα και Γκέντσογλου

Η Έλενα Αμανατίδου στο YOU

  • Τοπ, σορτς και sneakers: Under Armour
  • Κοσμήματα: KΛRKΛLIS Silver Collection, karkalis.gr

Έλενα, ο μπαμπάς σας είναι μάγος. Συμμετείχες στα κόλπα μαζί του, όπως και η αδερφή σου;

Πάντα. Αρχικά με την Άννα κάναμε τα πάντα μαζί από δραστηριότητες. Η μόνη μας διαφορά ήταν ο ένας χρόνος, που δεν ήμασταν στην ίδια τάξη στο σχολείο. Τσακωνόμασταν για ψιλοπράγματα, για τις κούκλες και για τα ρούχα. Δεν έχουμε μαλώσει για κάτι σοβαρό.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σου κόλπο που έκανε ο μπαμπάς σου;

Όταν μας έκοβε στη μέση ή μας εμφάνιζε τριαντάφυλλα μέσα από τη φωτιά. Είμαι τάφος πάντως, δεν πρόκειται να αποκαλύψω οποιοδήποτε από τα μυστικά του.

Όταν μπήκε η Άννα Αμανατίδου στο GNTM, είπαν για σένα πολλοί «Αν έμπαινε η αδερφή της θα κέρδιζε». Έφτασαν στ' αυτιά σου αυτά τα σχόλια;

Φυσικά τα είχα ακούσει, αλλά καμία σχέση. Είμαστε πολύ διαφορετικές με την Άννα. Η αδερφή μου είναι ιδανική σε αυτό το κομμάτι, επειδή το αγαπάει και της αρέσει. Εγώ για ποιο λόγο να το κάνω, επειδή μπορεί να έγραφα πιο καλά στον φακό; Δεν με γεμίζει και αυτή είναι η διαφορά μας. Στην αδερφή μου αρέσει πιο πολύ το beauty κομμάτι, εμένα μ' αρέσει πιο πολύ ο αθλητισμός. Μ' άρεσε να είμαι καλή σ' ένα πράγμα, και αυτό ήταν ο στίβος.

Έκανες θυσίες;

Ναι, τίποτα δεν έρχεται εύκολα στον πρωταθλητισμό, ειδικά αν φτάνεις σε επίπεδο να κερδίσεις το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στη ζωή μου έχει δουλέψει πολύ επάνω στον στίβο, έχω επενδύσει πολλά. Έχω θυσιάσει την παιδική μου ηλικία και τα φοιτητικά μου χρόνια, τη διασκέδαση και τις παρέες, μέχρι και τις προσωπικές μου σχέσεις. Δεν έτρωγα junk food, δεν έπινα, δεν πήγαινα εκδρομές για να μην χάνω τις προπονήσεις μου... Χρειάζεται δύναμη, υπομονή και επιμονή για να μην λοξοδρομήσεις.

Η Έλενα Αμανατίδου στο YOU

Δεν είπες κάποια στιγμή «Θέλω να βγω μια φορά, να πιω, να φάω παραπάνω»;

Έλεγα πάντα να ασχοληθώ με τον στίβο πρώτα, ακριβώς επειδή τότε ήταν η κατάλληλη στιγμή να το κυνηγήσω και έχτιζα τη σωματική και την πνευματική μου υγεία. Τα ξενύχτια, τα κλαμπ, οι εκδρομές και οι προσωπικές σχέσεις δεν φεύγουν, είναι εκεί και με περιμένουν.

Μετά τη συμμετοχή της Άννας στο GNTM σου έγιναν προτάσεις για κάποιο reality;

Μου είχαν γίνει διάφορες προτάσεις από το My Style Rocks και από το Survivor στο παρελθόν. Απλά ποτέ δεν το είχα πάρει απόφαση, ήμουν πιο αφοσιωμένη στον στίβο και στη σχολή, στην οποία σπούδαζα. Τώρα ήταν η σωστή στιγμή, γιατί τελείωσα τις σπουδές μου, ρόλαρε και η επιχείρηση που έχουμε ξεκινήσει με την αδερφή μου, άρα μπορούσα να την αφήσω μόνη για ένα διάστημα. Ήταν κάτι που ήθελα πάντα να δοκιμάσω.

Όταν πήγες στο Survivor συνάντησες κάτι διαφορετικό από αυτό που φανταζόσουν;

Νομίζω πως από την τηλεόραση όλα φαίνονται πολύ πιο όμορφα και εύκολα. Προφανώς εκεί έχεις να διαχειριστείς πολλά πράγματα: Την πείνα, την απομόνωση και τις προσωπικότητες, με τις οποίες μπορεί να μην ταιριάζεις... Έχεις να διαχειριστείς και το αθλητικό κομμάτι, ενώ δεν σε βοηθάει η πείνα, ο ήλιος, και οι αντικειμενικές συνθήκες...

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Έπαθα σοκ μέχρι να διαχειριστώ τις πολλές κάμερες και τις ερωτήσεις, φοβόμουν μην κάνω κανένα σαρδάμ. Δεν είχα έναν καθρέφτη να κοιταχτώ, να δω πώς είμαι, ενώ έπρεπε να διαχειριστώ το γεγονός ότι δεν θα τρώω και θα κοιμάμαι στο σανίδι. Σίγουρα ήταν δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι, δεν μπορούσα να πάρω την αδερφή μου να της πω ότι δεν είμαι καλά και να μου φτιάξει τη διάθεση.

Με ποιον παίκτη δεν ήθελες να είσαι στην παραλία;

Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένα, πάντα ήταν ευπρόσδεκτος όποιος ήθελε να μου μιλήσει και να κάνουμε παρέα. Με όλους μιλούσαμε, με κάποιους ήρθαμε πιο κοντά, με άλλους όχι, αλλά δεν με πειράζει από τη στιγμή που δεν είχαμε διαμάχες, γιατί έτσι δεν μπορείς να συμβιώσεις.

Μιλώντας για συμβίωση, το ζευγάρι της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Γιάννη Περπατάρη πώς σου φάνηκε;

Λίγο που τους είδα, ταιριάζουν τα παιδιά, είναι γυμνασμένοι, αθλητικοί και οι δύο. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι, αν και από το βίντεο ήταν λίγο ξεκάθαρο... Ελπίζω να είναι κάτι δυνατό, και όχι κάτι εφήμερο, να συνεχίσουν κι έξω.

Με την καθαριότητα δυσκολεύτηκες;

Άσε με, είμαι κοκέτα. Δεν είχα καθρέφτη, δεν μπορούσα να φτιάξω τα μαλλιά μου, ούτε να πλύνω το πρόσωπό μου, γιατί έχω περάσει ακμή και ήταν δύσκολο για το δέρμα μου. Γενικά με δυσκόλευαν όλα, και τα γυναικολογικά με επηρέαζαν πάρα πολύ.

Η Έλενα Αμανατίδου στο YOU

Δεν σου φαίνεται ότι έχεις περάσει ακμή...

Έχω και ουλές, άμα τις δεις... Τα άτομα που έχουν περάσει ακμή, και ειδικά εγώ που την πέρασα βαριά, έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι βλέπουν οι άλλοι τα σημάδια μας και τις ουλές μας.

Σε κορόιδευαν, όταν περνούσες ακμή;

Βεβαίως. Θυμάμαι αγόρια περισσότερο να λένε «Ωραία κοπέλα, αλλά έχει σπυριά». Αλήθεια τώρα... Ακόμα και αυτό θυσίασα για τον αθλητισμό, δηλαδή μου είχαν πει δερματολόγοι να πάρω χάπια για την ακμή, ώστε να την ξεπεράσω πιο γρήγορα, αλλά επειδή πίστευα ότι θα μου ρίξουν την απόδοση, είπα: «Όχι, ας έχω σπυριά. Και αυτά θα φύγουν κάποια στιγμή».

Τα αγόρια που σε κορόιδευαν, μετάνιωσαν κάποια στιγμή;

Σίγουρα, είναι οι λεγόμενοι μπιφτεκάδες που γυρνάνε το μπιφτέκι και ξεχνάνε τι έχουν πει για σένα. Ή θα πουν το κλασικό «Έλα μωρέ πλάκα κάναμε». Εγώ δεν κάνω πλάκα! (γέλια) Επίσης δεν ξεχνάω, είμαι Κριός. Μπορούμε να μιλάμε φιλικά, μέχρι εκεί! Όταν ήθελα δεν ήθελες και τώρα δεν θέλω για να μάθεις!

Λύγισες κάποια στιγμή στο Survivor; Ξεπέρασες τα όριά σου;

Τη στιγμή της αποχώρησης πραγματικά λύγισα. Το παιχνίδι στην αρχή μου φάνηκε πολύ άγριο και δύσκολο, έλεγα «Τι κάνω εγώ εδώ, πότε μπορώ να φύγω οικειοθελώς;». Το σκεφτόμουν, όμως κάθε στιγμή που περνούσε έλεγα ότι έχω έρθει για κάποιο λόγο, και συνέχιζα. Τη δεύτερη εβδομάδα άρχισε να μου αρέσει και την επόμενη εβδομάδα ήμουν η πρώτη υποψήφια. Όταν ήρθε η στιγμή της μονομαχίας λύγισα, γιατί άργησα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό μπορεί να με βγάλει εκτός παιχνιδιού. Δεν πρόλαβα να το ζήσω και να δείξω τι μπορώ να καταφέρω. Πιστεύω ότι είχα να δώσω κι άλλα.

Η Έλενα Αμανατίδου στο YOU

  • Τοπ: Under Armour
  • Φούστα: Bershka
  • Sneakers: Jeffrey Campbell, Favela, favela.gr
  • Κοσμήματα: KΛRKΛLIS Silver Collection, karkalis.gr

Το Survivor τι ήταν για εσένα;

Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις βρίσκεις εύκολα, δίνονται σε λίγους ανθρώπους και ήθελα να είμαι ένας απ' αυτούς. Το αγωνιστικό κομμάτι ταιριάζει στην ταυτότητά μου, ήθελα παράλληλα να δοκιμάσω τα όριά μου, αν αντέχω σε αντίξοες συνθήκες. Δεν πήγα για να με δει ο φακός και να γίνω πλούσια, αλλά για να το ζήσω και να δω αν μου αρέσει. Τελικά μου άρεσε, γι' αυτό πλάνταξα στο κλάμα.

Επειδή σε είδε ο φακός, και κάτι εκατομμύρια άντρες μαζί του, υπήρχαν κάποιοι που σε φλερτάρουν τώρα;

Εντάξει μωρέ, κάτι γίνεται. (γελάει) Απ' το κινητό όλοι καλοί φαίνονται, το θέμα είναι από κοντά και εκεί δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση.

Εσύ είσαι ελεύθερη;

Είμαι καλά στα προσωπικά μου!

Θες να αποκτήσεις οικογένεια;

Ναι, σίγουρα το σκέφτομαι και θέλω να κάνω οικογένεια σχετικά μικρή. Δεν πιέζομαι ωστόσο και δεν αγχώνομαι.

Όταν προσπάθησες να ακολουθήσεις τον αθλητισμό, συνάντησες δυσκολίες και κλειστές πόρτες;

Ο αθλητισμός στην Ελλάδα είναι μία πονεμένη ιστορία, γιατί δίνεις όλη σου τη ζωή, καταπονείσαι και αυτό δεν σου αποφέρει. Γενικώς με σνόμπαραν πάντα, λόγω εμφάνισης, μάλλον με έβλεπαν ομορφούλα και μοντέλο-κατάσταση. Όλοι έλεγαν «Τι κάνει τώρα αυτή εδώ και ήρθε να τρέξει, είναι για το Instagram». Άκουγα πολλά τέτοια σχόλια, και όταν κέρδισα το πανελλήνιο πρωτάθλημα, τότε άλλαξαν γνώμη. Ήταν μία απάντηση προς όλους αυτούς και δεν σου κρύβω ότι μου άρεσε.Η Έλενα Αμανατίδου στο YOU

  • Κοσμήματα: KΛRKΛLIS Silver Collection, karkalis.gr
  • Sneakers: Sun 68, Sandy.s
  • Γυαλιά ηλίου: Bognor, Kokkoris Optics

Αποφασίσεις να τα παρατήσεις επειδή δεν έβλεπες μέλλον;

Προφανώς, δεν γίνεται να με ταΐζει ο μπαμπάς μου και να μου δίνει χαρτζιλίκι. Θα μπορούσα να δουλέψω, αλλά θεωρώ ότι παράλληλα με τις σπουδές και τις προπονήσεις κάποιο κομμάτι θα υστερούσε. Υπήρχαν πολλά εμπόδια και δυσκολίες, πλέον έχει κλείσει το κεφάλαιο «πρωταθλητισμός», έχει μείνει ο αθλητισμός που είναι υγιής και θα υπάρχει πάντα στη ζωή μου.

Τα προηγούμενα χρόνια, γυναίκες από τον χώρο του πρωταθλητισμού κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Σ' εσένα συνέβη κάτι παρόμοιο;

Πέρασα δύσκολα, γιατί ήταν σε μια ηλικία που δεν μπορούσα να το κοντρολάρω, και ας μην μου είχε τύχει κάτι τόσο σοβαρό -ίσως ήμουν τυχερή και δεν με προσέγγισαν τόσο επιθετικά. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτές τις γυναίκες και τις πιστεύω 100%, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έγινε ακριβώς έτσι όπως τα λένε.

Τραυματισμούς είχες;

Δόξα τω Θεώ, δεν είχα κάποιον ακραίο τραυματισμό. Είχα κήλη στη μέση, αλλά με σωστή γυμναστική, θεραπείες και ασκήσεις κατάφερα να τα βγάλω εις πέρας. Ακόμα την έχω, με πονάει και βγάζω λουμπάγκο καμιά φορά αλλά μπορώ να βρω τον τρόπο να το επαναφέρω.

Μετά το Survivor τι ετοιμάζεις;

Συνεχίζω με πολλή όρεξη και μεράκι με την αδερφή μου να τρέχουμε την εταιρεία μας με τα ρούχα. Είναι κυρίως μαγιό, φορέματα, casual και αθλητικά, η καθεμία στον τομέα της, οπότε ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τις σκέψεις μας για να βγει κάτι ωραίο και κομψό. Θα ήθελα να ετοιμάσω και κάτι δικό μου που αφορά τη γυμναστική.

Θα ξαναπήγαινες στο παιχνίδι;

Αν μου γινόταν πρόταση προφανώς θα ξαναπήγαινα ακόμα πιο έτοιμη. Με τον Άγιο Δομίνικο δεν τελειώσαμε, έμεινε κάτι στη μέση και πρέπει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο!