Survivor spoiler 7/4: ΧΑΜΟΥΛΗΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Λίγο πριν το πάρτι της ένωσης οι παίκτες θα τα παίξουν όλα για όλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 7/4: ΧΑΜΟΥΛΗΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Τα πράγματα ζορίζουν για τους παίκτες του Survivor, όπως θα ανακοινώσει και ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό (7/4) επεισόδιο του ριάλιτι (δείτε εδώ το trailer και τα λόγια του) και όλοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι με νύχια και με δόντια, αφού για τους περισσότερους ο στόχος τους είναι να φτάσουν στο πάρτι της ένωσης που θα πραγματοποιηθεί την την 15η εβδομάδα, δηλαδή την επόμενη.

Ποιοι θα πάρουν το προβάδισμα ξεκινώντας με νίκη, λοιπόν αυτή τη φορά; Την εβδομάδα που αποχώρησε η Ιωάννα Τζαβέλα (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας για το πρόσωπο που ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά την ήττα της), κέρδιζαν τη μία μέρα οι μπλε και την επόμενη οι κόκκινοι, με αποτέλεσμα και οι υποψήφιες να είναι μοιρασμένες. Θα συμβεί το ίδιο ξανά άραγε;

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε (7/4) στο Survivor

Το μόνο που μπορούμε να πούμε μέχρι στιγμής, για το οποίο είμαστε σίγουροι, είναι πως νικητές το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου θα αναδειχθούν οι μαχητές, οι οποίοι παρόλο που κινδύνευσαν, έπαιξαν σωστά και με στρατηγική στην δοκιμασία αποχώρησης και δεν έφυγε κανείς τους.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ποιος θα είναι και ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας!

Αυτή η παίκτρια είναι πρώτη σε κατάταξη

Όσο περνάει ο καιρός οι παίκτες του Survivor λιγοστεύουν. Φτάνουμε στο πάρτι της ένωσης άλλωστε την επόμενη εβδομάδα. Έχουν μείνει, όμως, οι καλύτεροι στο παιχνίδι μέχρι τώρα ή έχουν καταφέρει κάποιοι να σωθούν λόγω της στρατηγικής τους; Η απάντηση έρχεται μέσα από τα στατιστικά τους. Οι περισσότεροι έχουν δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσουν, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι μπορεί να μη φαινόταν αλλά έχουν ανέβει αγωνιστικά. Πηγαίνει κάπου το μυαλό σας;

Ας το πιάσουμε από τον καλύτερο αγωνιστικά στον τελευταίο σύμφωνα με τις νίκες που έχουν φέρει από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία μέχρι στιγμής, την 57η δηλαδή. Τους περισσότερους αγώνες έχει παίξει η Κατερίνα Δαλάκα, την οποία ακολουθεί ο Γιάννης Περπατάρης με πολύ μικρή διαφορά. Τρίτος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα και τέταρτη η Δώρα Νικολή. Την πεντάδα κλείνει ο Φάνης Μπολέτσης, ενώ αμέσως μετά έρχεται ο Γιώργος Γκιουλέκας, με τον οποίο είναι φίλος, αλλά βλέπει πως είναι από εκείνους που τώρα παίρνουν τα πάνω του και αρχίζει να απειλείται.

Ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται στην επόμενη θέση βάσει των αριθμών αγώνων που έχει παίξει, ενώ ακολουθεί ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι η επόμενη, έχοντας παίξει σε περισσότερα ματς απ' ότι η Σταυρούλα, επειδή δεν είναι τόσο καιρό στο ριάλιτι όσο οι υπόλοιποι. Η Αναστασία Τσέρου και η Aira Adomaityte ακολουθούν.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει παίξει ακόμα λιγότερους αγώνες, καθώς έμεινε πολλές εβδομάδες εκτός εξαιτίας του τραυματισμού στο χέρι της, ενώ ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους έχουν μπει σε λιγότερα ματς απ' όλους μέχρι τώρα.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς λίγο μετά την ήττα της Ιωάννας Τζαβέλα στην μονομαχία της εβδομάδας

Για να μιλήσουμε, όμως, με ποσοστά, τα οποία αλλάζουν με βάση τις νίκες που έχει φέρει ο καθένας και τους αγώνες που έχει παίξει, τα πράγματα αλλάζουν εντελώς και άλλος βγαίνει πρώτος και τελευταίος. Δείτε παρακάτω:

Survivor στατιστικά παικτών