Survivor spoiler (7/4): Η πρώτη υποψήφια πριν την ένωση είναι παλιά γνώριμη

Οι συμπαίκτες της την βγάζουν ξανά στον τάκο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler (7/4): Η πρώτη υποψήφια πριν την ένωση είναι παλιά γνώριμη

Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει στο Survivor απόψε στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Κόκκινοι και Μπλε καλούνται να αναμετρηθούν για μία τελευταία φορά σαν ξεχωριστές ομάδες, καθώς πλησιάζει το πάρτι της ένωσης που θα σημάνει και αλλαγή φάσης για το παιχνίδι -κάθε παίκτης πλέον αγωνίζεται για τον εαυτό του.

Οι συμμετέχοντες περιμένουν το πάρτι της ένωσης του Survivor για έναν ακόμη λόγο: Για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μπάνια και να περιποιηθούν τον εαυτό τους. Ωστόσο κάποιος δεν θα έχει αυτήν την ευκαιρία, καθώς το παιχνίδι θα τελειώσει σε λίγες μέρες για εκείνον. Ή μάλλον για εκείνη θα πρέπει να πούμε, καθώς το προβάδισμα στην υποψηφιότητα είναι γένους θηλυκού.

Δείτε επίσης: Survivor: «Ένιωσαν την ανάγκη να πάνε κοντά στον Τζέιμς που...» - Η Ιωάννα Τζαβέλα αποκάλυψε το άλλο πρόσωπο του Αλέξη Παππά και της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Γυναίκα και γνώριμη η πρώτη υποψήφια στο Survivor

Τις τελευταίες εβδομάδες πολλές έχουν περάσει από τον «τάκο» αλλά σε μία φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία οι συμπαίκτες της και την κατηγορούν για τις πεσμένες αθλητικές επιδόσεις της. Εκείνη βέβαια δεν έχει κρύψει πόσο αδικημένη νιώθει από αυτή τη στάση τους, αλλά η πλειοψηφία αποφασίζει στον Άγιο Δομίνικο.

Για τους πιο διαβασμένους, θυμίζουμε ότι ήταν ξανά υποψήφια, μαζί με την Ευγενία Μπόρλα, την οποία ψήφιζαν σταθερά οι συμπαίκτες της από τους Μπλε, απ' όταν πήρε «μεταγραφή» μέχρι να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor.

Ο λόγος φυσικά για την Άιρα Αντομαϊτύτε, που ανοίγει τον χορό των υποψηφιοτήτων στην τελευταία εβδομάδα πριν από την ένωση. Μένει να δούμε αν θα κλειδώσει το φύλο, καθώς σε περίπτωση που ψηφιστούν δύο άντρες τις επόμενες μέρες, θα γλιτώσει αυτόματα από τη μονομαχία και οι Κόκκινοι θα επανέλθουν στην κάλπη.

Ποια είναι η Άιρα Αντομαϊτύτε

Άιρα Αντομαϊτύτε

Γεννήθηκε στη Λιθουανία, στην ηλικία των τεσσάρων μετακόμισε με τη μητέρα και τον αδερφό της στην Ιρλανδία, ενώ πέντε χρόνια αργότερα εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Ελλάδα. Ξεκίνησε καριέρα μοντέλου σε ηλικία 15 ετών και από τότε έχει συμμετάσχει σε φωτογραφίσεις, διαφημιστικά σποτ ενώ έχει περπατήσει πολλές φορές σε πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών. Δειλά - δειλά κάνει πλέον και τα πρώτα της βήματα στην Υποκριτική.

Της αρέσει ο αθλητισμός και για αυτό από μικρή ασχολήθηκε με χορό, στίβο, κολύμβηση, πατινάζ, rollers, kick boxing και βόλεϊ, άθλημα με το οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα, παίζοντας επαγγελματικά σε ομάδα. Τρελαίνεται για extreme δραστηριότητες, έχει φωτογραφηθεί με φίδια, έχει κολυμπήσει με δελφίνια και κάνει Zip Line στο Ντουμπάι. Το μόνο που θεωρεί πως μπορεί να τη δυσκολέψει μέσα στο Survivor είναι το θέμα της καθαριότητας