Survivor 2024 – Ο Γιώργος Λιανός έκαψε τα φρύδια του: «Κάτι μυρίζει σαν ψησταριά!»

Έπαιξε με τη φωτιά και... έχασε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ο Γιώργος Λιανός έκαψε τα φρύδια του: «Κάτι μυρίζει σαν ψησταριά!»

Ήθελε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο, αλλά του βγήκε από τη μύτη -ή μάλλον από τα φρύδια! Ο Γιώργος Λιανός μπήκε στο χώρο όπου θα πραγματοποιούνταν τα Παιχνίδια της Καραϊβικής στο Survivor, παίζοντας με έναν αναπτήρα, αλλά όπως φύσηξε τη φωτιά, του γύρισε μπούμερανγκ και κάηκε ο ίδιος.

«Survivors! Έκαψα τα φρύδια μου!», ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή μέσα από τις φλόγες, με τον Γιώργο Λιανό να καλύπτει το πρόσωπο του και να αναρωτιέται αν έπαθε ζημιά. «Καλωσήρθατε στα παιχνίδια της Καραϊβικής, το quiz των ερωτήσεων. Έχω φρύδια; Κάτι μυρίζει σαν ψησταριά», είπε με χιούμορ, με τους υπόλοιπους παίκτες να γελούν και να του κάνουν πλάκα.

Για την ιστορία, στα Παιχνίδια της Καραϊβικής κέρδισαν οι Κόκκινοι με τους νικητές να απολαμβάνουν ένα γλυκό έπαθλο.

Μία δυσάρεστη ανακοίνωση κάνει απόψε στο Survivor ο Γιώργος Λιανός

Οι παίκτες είναι επικεντρωμένοι περισσότερο από ποτέ στο αγώνα και στις δοκιμασίες, καθώς η ασυλία είναι πολύ σημαντική, εφόσον όλοι τους βρίσκονται ένα βήμα πριν το πάρτι της ένωσης και κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει.

Οι συμμετέχοντες περιμένουν το πάρτι της ένωσης του Survivor για έναν ακόμη λόγο: Για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο και να περιποιηθούν τον εαυτό τους. Ωστόσο κάποιος δεν θα έχει αυτήν την ευκαιρία, καθώς το παιχνίδι θα τελειώσει σε λίγες μέρες για εκείνον.

«Αυτή η αποχώρηση είναι η πιο στενάχωρη...», ακούγεται να λέει, μάλιστα, και ο Γιώργος Λιανός κατά την άφιξη των παικτών στο συμβούλιο του νησιού όπου θα αναδειχθεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers, νικητές απόψε (7/4) στον αγώνα ασυλίας είναι οι Μπλε.

Δείτε εδώ ποια παίκτρια στέλνουν στον τάκο οι Κόκκινοι.