Survivor spoiler (8/4): Δείτε ποιος ο δεύτερος υποψήφιος - Μπέρδεμα με το φύλο της μονομαχίας

Συνεχίζονται οι ανατροπές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler (8/4): Δείτε ποιος ο δεύτερος υποψήφιος - Μπέρδεμα με το φύλο της μονομαχίας

Παρακολουθούμε την τελευταία εβδομάδα πριν από την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor και τα νεύρα πολλών είναι τεντωμένα. Η πείνα και η εξάντληση έχουν αρχίσει να επηρεάζουν τους παίκτες, που δείχνουν ανοιχτά να βρίσκονται στα όριά τους, παρόλα αυτά προσπαθούν κάθε μέρα να φέρουν πίσω την πολυπόθητη ασυλία.

Ο Γιώργος Λιανός, στο χθεσινό συμβούλιο, χαρακτήρισε αυτήν την αποχώρηση ως την πιο στενάχωρη. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα επιστρέψει στην Ελλάδα ουσιαστικά θα έχει περάσει όλη την ταλαιπωρία των πρώτων μηνών, χωρίς να έχει την ευκαιρία να χαρεί το πάρτι της ένωσης, όπου οι Survivors κάνουν το μπανάκι τους, παίζουν καραόκε και διασκεδάζουν με τον guest τραγουδιστή του Ατζούν Ιλιτζαλί (δείτε εδώ το μεγάλο όνομα που είπε το «ναι»)

Πρώτη υποψήφια για αποχώρηση ψηφίστηκε ομόφωνα από την Κόκκινη ομάδα η Άιρα Αντομαϊτύτε, με τους συμπαίκτες της να επικαλούνται αγωνιστικούς λόγους. Μένει να δούμε αν θα κλειδώσει το φύλο της υποψηφιότητας, κάτι που πάντως δεν πρόκειται να συμβεί απόψε στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Survivor: «Να μπει να παίξει και λίγο, διακοπές έκανε! Τι survivor κάνει αυτή;» - Πυρά και αιχμές από τον Καραγκούνια για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο δεύτερος υποψήφιος στο Survivor είναι άντρας

Ολική ανατροπή στο σκηνικό, καθώς στον τάκο απόψε βγαίνει ένας άντρας, και όλα είναι ανοιχτά καθώς σε περίπτωση που τις επόμενες μέρες ψηφιστεί επίσης άντρας, η Άιρα γλιτώνει από τη διαδικασία και οι Κόκκινοι πηγαίνουν ξανά στην κάλπη.

Η ομάδα που θα κληθεί να ψηφίσει τον μονομάχο της απόψε είναι η Μπλε. Μετά από έναν δύσκολο αγώνα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χθες, αλλά το έπαθλο φαγητού που κέρδισαν μαζί με την ασυλία, τελικά δεν ήταν αρκετό για να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν σερί.

Όσον αφορά τον παίκτη που φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση, απόψε στο Survivor, αυτός δεν είναι άλλος από τον Θοδωρή Τουρκογέωργο.

Θοδωρής Τουρκογέωργος

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Θοδωρή Τουρκογέωργο

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Είναι παντρεμένος και πριν από μόλις πρόσφατα έγινε μπαμπάς!

Έχει τελειώσει σχολή για Personal Trainer και σχολή μαγειρικής!

Πλέον δουλεύει σε γυμναστήριο ως manager αλλά και ως personal trainer.

Περιγράφει τον εαυτό του ως «απλό, λιτό και απέριττο» ενώ δεν ανέχεται την αδικία και την ασέβεια.