My Style Rocks – Συνεχίζεται το beef ανάμεσα στη Νικολίνα και τη Ζέτα: «Ευτυχώς που δεν έχουμε ταβάνι...»

Τα υπονοούμενα δεν έμειναν αναπάντητα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks – Συνεχίζεται το beef ανάμεσα στη Νικολίνα και τη Ζέτα: «Ευτυχώς που δεν έχουμε ταβάνι...»

Δυνατές βαθμολογίες απέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Ζέτα Θεοδωροπούλου, εκτός από μία συγκεκριμένη που αποκάλυψε ότι της έχει κόψει και την «καλημέρα». «Δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε βλέμμα», διευκρίνισε η Νικολίνα Νικολούζου ενώ της έδωσε έναν μεγαλοπρεπή «άσο» για το look της.

«Για δικούς της λόγους δεν μου μιλάει. Μου μίλησες και δεν απάντησα; Εσύ άνοιξες το θέμα, του παραλόγου εδώ μέσα. Συγγνώμη που δεν ήρθα με άδεια βαλίτσα», απάντησε σε έντονο ύφος η Ζέτα Θεοδωροπούλου με την Νικολίνα να «σφάζει με το γάντι» τις στιλιστικές επιλογές της στο My Style Rocks και να παίρνει ως απάντηση μία σύγκριση με τα δικά της looks.

Δείτε επίσης: My Style Rocks – Πρωτοφανής ένταση στο πλατό, αποχώρησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Έπαιξες βρόμικα και κέρδισες, μπράβο!»

Τα υπονοούμενα στο σημερινό My Style Rocks

«Ό,τι λέω, το εφαρμόζω πάνω μου, έχει κουράσει αυτή η καραμέλα γενικά», απάντησε η Νικολίνα, με την Ζέτα να αφήνει νέα υπονοούμενα λέγοντας: «Παναγία μου, ευτυχώς που δεν έχουμε ταβάνι, να πέσει να μας πλακώσει. Εννοώ αυτό που κατάλαβες. Πλέον θα σου μιλάω με το υφάκι που μιλάς, έτσι θα απαντάω στην καθεμία».

«Δεν σε κάλυψε η αιτιολόγησή μου και πήγες να μου κάνεις επίθεση. Και τώρα προσπαθείς να το παίξεις θύμα;», της τόνισε η Νικολίνα με την Μπι να μπαίνει στην κουβέντα και να λέει: «Όλο για το δικό μας ύφος λες και έχεις μόνιμα ειρωνικό ύφος. Άλλα ντ' άλλα». Μέχρι και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου τόνισε ότι υπήρχε ένταση στο πλατό, που μέχρι να φύγει από το stage του My Style Rocks η Ζέτα Θεοδωροπούλου, δεν σταμάτησε...

Συγκεκριμένα η παίκτρια του My Style Rocks έκανε λόγο και για κωλοτούμπες. Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με τη στιχομυθία τους.