MasterChef - Η Χριστίνα εκθρόνισε τον Γιάννη κι εκείνος ξέσπασε: «Είναι προδοσία ρε φίλε, ξεφτίλα»

«Αυτοί δεν είναι καν αρχηγοί του εαυτού τους, οπότε κλάιν»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef - Η Χριστίνα εκθρόνισε τον Γιάννη κι εκείνος ξέσπασε: «Είναι προδοσία ρε φίλε, ξεφτίλα»

Ένταση επικρατεί ανάμεσα στα μέλη της μπορντό μπριγάδας του MasterChef, με ανατροπές και αλλαγή αρχηγού. Μετά την ήττα τους την προηγούμενη εβδομάδα, επέλεξαν να καθαιρέσουν τον Γιάννη, και το αιτιολόγησαν λέγοντας ότι χρειάζονται ανανέωση και φρεσκάρισμα.

Σημειώνεται πως η ψηφοφορία ήταν σχετικά αμφίρροπη, αλλά στο τέλος η Χριστίνα υπερίσχυσε, ανέλαβε τη θέση του, κι εκείνος δεν έκρυψε την ενόχλησή του. «Ο Μάριος πιστεύει ότι θέλει ανανέωση... Ας μην ήταν η φίλη του, η κολοκυθούα, η Χριστινούα και θα σου 'λεγα εγώ τι ανανέωση θέλει...», είπε ειρωνικά ο Γιάννης στην κάμερα του MasterChef πριν ακόμα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μιλώντας στους κριτές Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ανέφερε σχετικά με την απόφαση των συναδέλφων του: «Δεν μ' αρέσει να παραιτούμαι, οπότε δεν θα παραιτηθώ. Τους είπα, αν θέλουν να με καθαιρέσουν, μπορούν να το κάνουν. Εσείς με θέσατε αρχηγό, αλλά είναι σεβαστό, είναι η άποψή τους».

Δείτε επίσης: MasterChef 8 highlights (5/4): Το τραγικό λάθος των κριτών και η πιο συγκινητική αποχώρηση της χρονιάς

Οι αιχμές του Γιάννη για την μπορντό μπριγάδα του MasterChef

Στην κάμερα του MasterChef άφησε εκ νέου αιχμές για τους συμπαίκτες του, ωστόσο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ηγετολάγνος δεν ήμουν ποτέ, δεν θα δεχόμουν να παραιτηθεί κανείς και να πάρω τη θέση του. Περιμένω να μιλήσουν οι κολοκυθούηδες». Σε διαφορετικό σημείο, βλέποντας την ψηφοφορία, ανέφερε εκνευρισμένος: «Είναι προδοσία ρε φίλε, ξεφτίλα. Δεν θέλω να τον βλέπω, του μιλάω επειδή πρέπει. Είναι ξεφτίλας»

Με 4-2 η μπορντό μπριγάδα επέλεξε τη Χριστίνα για αρχηγό, με τον Γιάννη να παραδίδει την κονκάρδα του και να λέει φανερά ενοχλημένος: «Δεν με νοιάζει, είμαι αρχηγός του εαυτού μου. Αυτοί δεν είναι καν αρχηγοί του εαυτού τους, οπότε κλάιν. Μια βδομάδα είναι και μετά θα τις σπάσουν, δεν θα συνεχιστεί αυτό. Αλλά και να συνεχιστεί, εγώ πάλι θα παλεύω. Δεν ήρθα για να είμαι εδώ ηγέτης και αρχηγός, αλλά να πάω όσο μπροστά γίνεται» κατέληξε ο Γιάννης σε έντονο ύφος.