Survivor 2024 – Συγκλονιστικός αγώνας: Δείτε σε ποια ομάδα πήγε η δεύτερη ασυλία, δύσκολες ώρες για την Ασημίνα

Η παίκτρια των Κόκκινων αγωνίστηκε τραυματισμένη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Συγκλονιστικός αγώνας: Δείτε σε ποια ομάδα πήγε η δεύτερη ασυλία, δύσκολες ώρες για την Ασημίνα

Ένας ακόμα έντονος αγώνας ασυλίας εκτυλίχθηκε απόψε στο Survivor, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να δείχνουν ότι οι αντοχές τους εξαντλούνται λίγο πριν από την ένωση. Πέρα από την Δώρα Νικολή, που ξέσπασε σε κλάμα λίγο νωρίτερα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου φαίνεται έτοιμη να αφήσει πίσω της το reality επιβίωσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζει την επιθυμία της να φύγει, αλλά μένει να δούμε αν θα το κάνει πράξη. Ο τραυματισμός στο χέρι της, την έχει επηρεάσει σημαντικά, αλλά δεν τη σταμάτησε απόψε παρά την αντίθεση γνώμη των γιατρών του Survivor. Η Ασημίνα φάνηκε να μην είναι ακόμα έτοιμη να αγωνιστεί, κάτι που διαπίστωσε με πίκρα και ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Κατέρρευσε η Δώρα Νικολή: «Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου, παλεύω με τον εαυτό μου»

«Δεν μπορώ να βάλω καν το τοτέμ ψηλά… Δεν μπορώ. Την ώρα που πάω για να συγκεντρωθώ και να τρέξω καλύτερα, πρέπει να κάνω κάτι που θα αφορά αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να είμαι έτσι. Θα φύγω, τι θα κάνω; Όταν είμαι έτσι, πώς να σκέφτομαι τον στόχο;» είπε η Ασημίνα στο Survivor, με τους συμπαίκτες της να την παρηγορούν.

Οι νικητές στον αγώνα ασυλίας του Survivor

Παρά το ψυχολογικό μειονέκτημα, με δύο παίκτριες της Κόκκινης ομάδας να περνούν δύσκολες στιγμές, τελικά το αποτέλεσμα παρέμεινε αμφίρροπο μέχρι τέλους. Ο αγώνας παίχτηκε στον πόντο, με τους Κόκκινους να παίρνουν προβάδισμα, τους Μπλε να επανέρχονται μετά από λάθη στο flag race, και να ισοφαρίζουν σε 11-11!

Κι εκεί υπήρχε μία αντιπαράθεση στους Κόκκινους, με την Ασημίνα να λέει: «Γνώμη μου είναι να μην μπει η Κατερίνα τώρα», και την Δαλάκα να απαντάει σε έντονο ύφος: «Έφτασα στο 11-11 και δεν θα μπω; Τι είμαι ηλίθια

Οι ομάδες έφτασαν ακόμα να αγωνίζονται μέχρι και το τελευταίο τοτέμ! Τελικά όμως μόνο ένας μπορούσε να είναι ο νικητής. Οι Κόκκινοι κατάφεραν να φέρουν πίσω την πολυπόθητη ασυλία, επιβεβαιώνοντας τα spoilers, με τους Μπλε να καλούνται να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.