MasterChef: Ξέσπασαν σε γέλια οι κριτές με το «ακατάλληλο» πιάτο – «Να δούμε πώς θα τοποθετηθούμε τηλεοπτικά»

Οι ατάκες έδωσαν και πήραν στην αποψινή δοκιμασία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef: Ξέσπασαν σε γέλια οι κριτές με το «ακατάλληλο» πιάτο – «Να δούμε πώς θα τοποθετηθούμε τηλεοπτικά»

Viral έγινε το αποψινό πιάτο της Βιβής στο MasterChef... Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ετοιμάζουν πιάτα με κεντρικό θέμα το λουκάνικο, κι ενώ οι περισσότεροι κατάφεραν να βρουν έναν δημιουργικό τρόπο να το τοποθετήσουν, τελικά η απλότητά της κέρδισε τα πιο ξεκαρδιστικά σχόλια στην αποψινή δοκιμασία του Mystery Box για... μερακλήδες.

Ο χρόνος περνούσε και η παίκτρια δεν έβρισκε τρόπο να στήσει το πιάτο της, οπότε απλά άφησε ένα λουκάνικο στην άκρη, κάτι που παραλίγο να προκαλέσει... παρεξηγήσεις. Εκείνη και η Χριστίνα ήδη είχαν λυθεί πριν πάει μπροστά στους τρεις κριτές, αλλά όταν είδαν κι εκείνοι τι είχε συμβεί, δεν συγκράτησαν τα γέλια τους...

Τα πειράγματα έδωσαν και πήραν, με τους έμπειρους σεφ πάντως να βάζουν τα δυνατά τους για να μην ακουστεί τίποτα περίεργο. Δεν ήταν και εύκολο, όπως θα δείτε παρακάτω, καθώς η εικόνα μιλάει από μόνη της. Ορισμένοι χρήστες του Χ (πρώην Twitter) χαρακτήρισαν το εν λόγω πιάτο «ακατάλληλο» για ευνόητους λόγους.

Δείτε επίσης: MasterChef - Η Χριστίνα εκθρόνισε τον Γιάννη κι εκείνος ξέσπασε: «Είναι προδοσία ρε φίλε, ξεφτίλα»

Το πιάτο της Βιβής στο MasterChef προκάλεσε πικάντικα σχόλια

«Τι βλέπετε στο πιάτο που δεν μπορούμε να δούμε», αναρωτήθηκαν με νόημα τα μέλη οι συνάδελφοί της... «Ψάχνουμε να βρούμε πώς θα τοποθετούμε τηλεοπτικά, να δούμε τι μπορούμε να πούμε...», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκαλώντας ακόμη περισσότερα γέλια. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε (εύλογα) γιατί έκοψε μόνο δύο κομμάτια, αντί για ολόκληρο το λουκάνικο, με την διαγωνιζόμενη του MasterChef να παραδέχεται ότι δεν είχε χρόνο.

«Είναι σαν να το πήρες απ' το διπλανό τραπέζι και να το έβαλες στο πιάτο σου», σχολίασε με χιούμορ ο Πάνος Ιωαννίδης που τελικά βρήκε ένα «κατάλληλο» σχόλιο και δεν είπε αυτό που σκέφτονται όλοι. Η Βιβή μπορεί να μην κέρδισε υψηλή βαθμολογία γι' αυτό το πιάτο, ωστόσο κέρδισε μία... θέση στην καρδιά χιλιάδων τηλεθεατών.