Survivor highlights 8/4: Κατέρρευσαν Δώρα Νικολή & Ασημίνα Χατζηανδρέου - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 8/4: Κατέρρευσαν Δώρα Νικολή & Ασημίνα Χατζηανδρέου - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο

Κατέρρευσαν Δώρα Νικολή & Ασημίνα Χατζηανδρέου στο χθεσινό 8/4 επεισόδιο του Survivor. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του νησιού για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 8/4 highlights του Survivor

Κατέρρευσε η Δώρα Νικολή: «Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου, παλεύω με τον εαυτό μου»

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι παίκτες του Survivor μετά από τέσσερις μήνες στον ήλιο της Καραϊβικής, αντιμέτωποι με την πείνα και την κούραση. Πλέον δεν κρύβουν πόσο τους λείπουν οι δικοί τους άνθρωποι. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήρθε από τη Δώρα Νικολή,

Λίγο πριν οι δύο ομάδες μπουν στον στίβο μάχης, η παίκτρια των Κόκκινων έδειξε εμφανώς συγκινημένη πόσο θέλει να δει ξανά τα παιδιά της πίσω στην Ελλάδα, και δήλωσε πως αυτό την έχει ρίξει επίσης αγωνιστικά και ψυχολογικά.

«Σε περίπτωση που χάσουμε, θα ψήφιζα η ίδια τον εαυτό μου και όχι κάποιο αγόρι. Την τελευταία εβδομάδα δεν έφερα καμία νίκη. Αν δεν ανέβω, δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την Κατερίνα που παλεύει περισσότερο απ' όλες. Πρέπει να γίνω αυτό που ήμουν ή να αποδείξω σε μονομαχία πόσο δυνατή είμαι», είπε αρχικά η Δώρα Νικολή.

Δείτε επίσης: Survivor: «Να μπει να παίξει και λίγο, διακοπές έκανε! Τι survivor κάνει αυτή;» - Πυρά και αιχμές από τον Καραγκούνια για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Όταν ο Γιώργος Λιανός της ζήτησε να αιτιολογήσει την αγωνιστική της πτώση, εκείνη απάντησε βάζοντας τα κλάματα: «Είναι πολλά που γυρίζουν στο μυαλό μου. Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου, οπότε αυτό με ρίχνει ψυχολογικά. Παλεύω με τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή, κουράζομαι ψυχολογικά, οπότε θα το αφήσω εδώ.

Θα το παλέψω μόνη μου με 2-3 λόγια που μπορεί να μου πουν κάποια παιδιά. Και ο Αλέξης με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό. Πάντως δεν τα βάζω κάτω, ακόμα και αν δεν φέρω νίκες, θα συνεχίσω».

Συγκλονιστικός αγώνας: Δείτε σε ποια ομάδα πήγε η δεύτερη ασυλία, δύσκολες ώρες για την Ασημίνα

Ένας ακόμα έντονος αγώνας ασυλίας εκτυλίχθηκε με τους παίκτες και των δύο ομάδων να δείχνουν ότι οι αντοχές τους εξαντλούνται λίγο πριν από την ένωση. Πέρα από την Δώρα Νικολή, που ξέσπασε σε κλάμα λίγο νωρίτερα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου φαίνεται έτοιμη να αφήσει πίσω της το reality επιβίωσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζει την επιθυμία της να φύγει, αλλά μένει να δούμε αν θα το κάνει πράξη. Ο τραυματισμός στο χέρι της, την έχει επηρεάσει σημαντικά, αλλά δεν τη σταμάτησε απόψε παρά την αντίθεση γνώμη των γιατρών του Survivor. Η Ασημίνα φάνηκε να μην είναι ακόμα έτοιμη να αγωνιστεί, κάτι που διαπίστωσε με πίκρα και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν μπορώ να βάλω καν το τοτέμ ψηλά… Δεν μπορώ. Την ώρα που πάω για να συγκεντρωθώ και να τρέξω καλύτερα, πρέπει να κάνω κάτι που θα αφορά αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να είμαι έτσι. Θα φύγω, τι θα κάνω; Όταν είμαι έτσι, πώς να σκέφτομαι τον στόχο;» είπε η Ασημίνα στο Survivor, με τους συμπαίκτες της να την παρηγορούν.

Παρά το ψυχολογικό μειονέκτημα, με δύο παίκτριες της Κόκκινης ομάδας να περνούν δύσκολες στιγμές, τελικά το αποτέλεσμα παρέμεινε αμφίρροπο μέχρι τέλους. Ο αγώνας παίχτηκε στον πόντο, με τους Κόκκινους να παίρνουν προβάδισμα, τους Μπλε να επανέρχονται μετά από λάθη στο flag race, και να ισοφαρίζουν σε 11-11!

Κι εκεί υπήρχε μία αντιπαράθεση στους Κόκκινους, με την Ασημίνα να λέει: «Γνώμη μου είναι να μην μπει η Κατερίνα τώρα», και την Δαλάκα να απαντάει σε έντονο ύφος: «Έφτασα στο 11-11 και δεν θα μπω; Τι είμαι ηλίθια

Οι ομάδες έφτασαν ακόμα να αγωνίζονται μέχρι και το τελευταίο τοτέμ! Τελικά όμως μόνο ένας μπορούσε να είναι ο νικητής. Οι Κόκκινοι κατάφεραν να φέρουν πίσω την πολυπόθητη ασυλία, επιβεβαιώνοντας τα spoilers, με τους Μπλε να καλούνται να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Πλάνταξε στο κλάμα η Ασημίνα

Δύσκολες ώρες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια του Survivor λύγισε, προμηνύοντας ουσιαστικά πως σύντομα θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, αν δεν βελτιωθεί δραματικά η κατάσταση της υγείας της

«Με ενόχλησε το χέρι μου, ήταν ένας πολύ δύσκολος στίβος μάχης και με στεναχωρεί που δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν μπορώ να το δω θετικά, ακόμα είμαι φορτισμένη. Σίγουρα έχω δώσει το δικαίωμα στην Μπλε ομάδα να με ματσάρουν όποιοι θέλουν, βέβαια δεν περίμενα να με ματσάρει η Σταυρούλα... Ήξεραν ότι δεν πάω στο 100% γιατί φοβάμαι μην χτυπήσω», είπε αρχικά η Ασημίνα

Για να συμπληρώσει: «Όλες οι κοπέλες απέναντι μπορούν να με κερδίσουν, όπως είμαι, αλλά δεν έχει σχέση αυτό. Θα μπορούσαν να πάνε και προς τη Δώρα. Πάντως δεν θέλω να ρίξω το μπαλάκι σε εκείνη, είναι δικό τους θέμα και τους δίνω την επιλογή. Έτσι θα πηγαίνω μέχρι να περάσει το χέρι μου και θα είμαι εύκολο ματσάρισμα».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Θα ξετρελαθούν οι τηλεθεάτριες - Αυτός ο τραγουδιστής θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό της παίκτριας του Survivor στάθηκε τόσο οι συμπαίκτες της, όσο και αντίπαλοι, όπως ο Τζέιμς Καφετζής που της ευχήθηκε περαστικά. Αυτό δεν βοήθησε ιδιαίτερα την κατάσταση, με την Ασημίνα να ξεσπάει σε κλάματα. «Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά είναι δικό μου θέμα, που θέλω να αγωνιστώ στους στίβους μάχης. Ξέρω και πως όταν θα έρθει η ώρα, θα είμαι καιρό εκτός και δεν θα έχω βρει τα πατήματά μου».

Ο Γιώργος Λιανός τη ρώτησε αν θέλει να μείνει εκτός παιχνιδιού, με την ίδια ωστόσο να λέει πως θα μείνει, μέχρι να έρθει η ώρα να ψηφιστεί. «Είναι χλωμό το μέλλον για εμένα. Δεν έχω εκφράσει τον πόνο που νιώθω και δεν θέλω να τον πω σε κανέναν. Δεν θεωρώ ότι θα επανέλθω, βλέπω μισοάδειο το ποτήρι. Αν βρω τα σκούρα, θα ζητήσω από την ομάδα μου να με ψηφίσει», κατέληξε η Ασημίνα.

Ο δεύτερος υποψήφιος στο Survivor

Αμέσως μετά ήταν η ώρα για την ψηφοφορία. Οι Μπλε πήγαν στην κάλπη, ως ηττημένοι στο 2ο αγώνισμα ασυλίας για να κρίνουν ποιος είναι υποψήφιος για αποχώρηση. Η απόφαση ήταν σχετικά εύκολη τελικά, με τον Θοδωρή Τουρκογέωργο να βγαίνει ομόφωνα προτεινόμενος και να κρίνει δίκαιη την ψηφοφορία. Υποψήφια επίσης είναι η Άιρα Αντομαϊτύτε, κάτι που σημαίνει πως αύριο βράδυ θα καθοριστεί το φύλο της αποχώρησης. Αν ο τρίτος υποψήφιος είναι άντρας, γλιτώνει η Άιρα, αν είναι γυναίκα γλιτώνει ο Θοδωρής.