Survivor spoiler 9/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία απόψε

Θα γίνει μακελειό!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 9/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία απόψε

Μια εβδομάδα πριν την ένωση των ομάδων στο Survivor και υπάρχει ένταση, είναι λογικό. Μέχρι στιγμής οι πρώτες δυο ασυλίες έχουν μοιραστεί. Η πρώτη πήγε στους Μπλε και η δεύτερη - μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι - στους Κόκκινους. Αποτέλεσμα αυτού;

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση η Aira Adomaityte...

Και δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Θοδωρής Τουρκογεώργος... Και το φύλο της μονομαχίας για αυτή την εβδομάδα παραμένει ακόμα ανοιχτό!

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία στο Survivor

Τα πράγματα σήμερα, λοιπόν, θα είναι πολύ περίεργα! Η ομάδα που θα κερδίσει έχει ένα τεράστιο βάρος: να κλειδώσει το φύλο της μονομαχίας...Οι μπλε έχουν έρθει ήδη σε ένταση μεταξύ τους. Έχουμε να δούμε αντρική μονομαχία δεν θυμάμαι κι εγώ από πότε.. Είναι πολύ νωρίς ακόμα η αλήθεια είναι και δεν έχουμε πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι όπως το κόβω εγώ, οι μπλε έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Ειδικά μετά την χθεσινή τους ήττα έχουν πεισμώσει κι αν μη τι άλλο δεν θέλουν να είναι αυτοί που θα πρέπει να ψηφίσουν πάλι κάποιον από την ομάδα τους.. Θα επιστρέψουμε μέσα στην ημέρα με update, όταν έχουμε το 100% επιβεβαιωμένο spoil μας..

UPDATE

"Έσκασε" επιβεβαιωμένο spoiler με τους Μπλε να κερδίσουν απόψε το βράδυ!

Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στο trailer, έχει ενδιαφέρον...