Survivor 9/4: Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά απόψε

Πέτυχε η στρατηγική;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 9/4: Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά απόψε

Ο αποψινός (9/4) αγώνας του Survivor ολοκληρώθηκε, παρά τις απώλειες που προέκυψαν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού. Άλλοι επέλεξαν να ξεκουραστούν, άλλοι όμως αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Το αποτέλεσμα πάντως είναι ένα και οι άντρες είναι εκείνοι που επωμίστηκαν όλο το βάρος αυτή τη φορά, καθώς οι γυναίκες της μπλε ομάδας δεν έπαιξαν μετά από ένα σημείο και έπειτα, άρα ούτε οι γυναίκες της κόκκινης μπορούσαν να συμμετέχουν.

Αυτή η ομάδα κέρδισε απόψε 9/4 στο Survivor

Στο τέλος, λοιπόν, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, κέρδισαν οι μαχητές, αφήνοντας πίσω τους διάσημους όχι με τεράστια διαφορά. Αυτό σημαίνει πως στο συμβούλιο του νησιού θα γίνει χαμός, καθώς θα καθοριστεί το φύλο της δοκιμασίας αποχώρησης και κάποιους αυτό που θα συμβεί τους συμφέρει, ενώ άλλους όχι (δείτε εδώ ποιοι θα είναι τελικά οι 3 υποψήφιοι).

Κατέφθασε ξετρελαμένος ο Τάκης Καραγκούνιας στον Άγιο Δομίνικο

Επιστροφές έχουμε από σήμερα, Τρίτη 9/4 στον Άγιο Δομίνικο, καθώς κατέφθασαν 3 παίκτες από τα παλιά με σκοπό να δώσουν το παρόν στο φετινό, μεγάλο πάρτι της ένωσης, που είθισται να γίνεται στο Survivor.

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, τον Μάριο Πρίαμο και τη Ρία Κολοβού που ταξίδεψε στο σημείο μαζί με την αδερφή της από την Ελλάδα. Οι πρώην παίκτες με την άφιξή τους στον Δομίνικο κάνουν απανωτές αναρτήσεις στο instagram - αποτυπώνοντας πόσο πολύ τους είχε λείψει ο συγκεκριμένος προορισμός.

Ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται να ήθελε πιο πολύ από τον καθένα να βρεθεί - ξανά - έστω και για λίγο στις παραλίες, που έζησε μια περίοδο της ζωής του. Μέσα μάλιστα από βίντεο, που ο ίδιος δημοσιεύει στο instagram δείχνει τη σύνδεσή του με τον τόπο.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 9/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία απόψε

Survivor - Τάκης Καραγκούνιας - Ρία Κολοβού