Survivor 9/4: «Τι είναι αυτά;» - Χαμός με τους δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση

Φτου και απ' την αρχή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 9/4: «Τι είναι αυτά;» - Χαμός με τους δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου, αφού πρώτα έγινε μία τεράστια συζήτηση στο συμβούλιο. Και τις δύο ομάδες τις συνέφερε να χάσουν, τους κόκκινους για να μπορούν να ψηφίσουν μία από τις αδύναμες αγωνιστικά γυναίκες τους, ενώ τους μπλε για να μπορούν να ψηφίσουν άντρα και να ξεκουραστούν επιτέλους τα κορίτσια που τον τελευταίο μήνα σχεδόν παίζουν συνεχόμενα στις δοκιμασίες αποχώρησης.

Τελικά, τα έκαναν αχταρμά, αλλά εκείνοι που βγήκαν κερδισμένοι είναι οι διάσημοι, εφόσον έχασαν και έτσι πέτυχαν τον στόχο τους. Το γεγονός, όμως, πως δεν παραδέχονταν ότι το έκαναν επίτηδες ήταν κάτι που εκνεύρισε αφάνταστα την Σταυρούλα, που δεν σταματούσε στο συμβούλιο μέχρι να τους κάνει να το παραδεχθούν.

«Τι είναι αυτά;», της είπε η Ασημίνα, επειδή έβλεπε τους μορφασμούς της, αλλά με τα πολλά, ο Αλέξης Παππάς παραδέχθηκε πως δεν είχαν κίνητρο να παίξουν οι άντρες και αν αυτό σημαίνει πως έδωσαν το ματς, τότε αυτό έγινε.

Δείτε επίσης: «Αίγιο λέμε» - Κατέφθασε ξετρελαμένος ο Τάκης Καραγκούνιας στον Άγιο Δομίνικο (Βίντεο)

Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor

Και αφού αυτό το θέμα λύθηκε, πέρασαν στην ψηφοφορία, από την οποία, όπως το youweekly.gr είχε αποκαλύψει νωρίτερα, αναδείχθηκε πρώτη η Δώρα Νικολή. Έτσι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος εξαιρέθηκε και ακολούθησε η ψηφοφορία των μπλε, βγάζοντας στον τάκο και την Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως επέστρεψε στο συμβούλιο, εξηγώντας πως είναι καλύτερα, αλλά περιμένει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων για σιγουριά.