Survivor spoiler 9/4: ΧΑΜΟΣ - Αυτή είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler 9/4: ΧΑΜΟΣ - Αυτή είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση

Το Survivor επιστρέφει απόψε Τρίτη 9/4 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και πρόκειται να είναι ανατρεπτικό, καθώς η ομάδα που θα χάσει και θα πρέπει να ψηφίσει έναν παίκτη προς αποχώρηση. Ωστόσο, θα είναι αναγκασμένη να επιλέξει το φύλο. Ήδη στον τάκο έχει βγει η Aira Adomaityte και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, οπότε η τρίτη ψήφος θα είναι καθοριστική για έναν από τους δυο.

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει η ομάδα που θα κερδίσει είναι η Μπλε, με αποτέλεσμα η Κόκκινη για δεύτερη φορά να βρεθεί στην δύσκολη θέση να ψηφίσει ακόμα έναν παίκτη της. Μπορεί στους Μπλε να επικρατεί χαμός (δείτε στο trailer το λόγο), ωστόσο θα καταφέρουν να επικρατήσουν, να πάρουν τη νίκη και να πάνε χαλαροί στο συμβούλιο του νησιού.

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr το όνομα που θα βγει από την κάλπη των Κόκκινων είναι γυναικείο, οπότε όπως καταλαβαίνετε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος γλίτωσε και δεν είναι πλέον υποψήφιος. Το όνομα λοιπόν αυτό δεν είναι άλλο από της Δώρας Νικολή....

Ποια είναι η Δώρα Νικολή

Δώρα Νικολή

Δώρα Νικολή

  • Ηλικία: 46 ετών
  • Ιδιότητα: Καθηγήτρια Αγγλικών

Πολυπράγμων, υπερδραστήρια, ακούραστη, δυναμική, αγωνιστική και όπως δηλώνει η ίδια, κανένας άντρας δε μπορεί να την ξεπεράσει στις χειρωνακτικές εργασίες! Γεννήθηκε στην Αυστραλία, αλλά μετακόμισε στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, σε ηλικία επτά ετών. Καταπιάστηκε με πολλά και διαφορετικά επαγγέλματα, αλλά πλέον εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών, ενώ παράλληλα διατηρεί το δικό της κατάστημα ειδών βάπτισης και γάμου. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και έρχεται στο Survivor για να αποδείξει ότι δεν υστερεί σε δύναμη και αντοχή από κανέναν άλλον μαχητή! Διατηρεί το καλογυμνασμένο σώμα της, παίζοντας μπάσκετ σε τοπικές ομάδες. Καμία δυσκολία στο νησί δεν μπορεί να την φοβίσει, γιατί έρχεται με δυναμισμό να αποδείξει τις ικανότητές εντός… και εκτός παρκούρ.