Survivor trailer 9/4: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή "σταυρώνει" τον Τζέιμς Καφετζή - «Κάποιοι μπλε...»

Οι μάσκες πέφτουν επιτέλους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 9/4: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Μια εβδομάδα πριν την ένωση και μόνο ήρεμα δεν λες τα 24ωρα που περνάνε στον Άγιο Δομίνικο. Πάνε 14 εβδομάδες από τότε που ξεκίνησε το Survivor, το λες και φυσιολογικό να είναι λίγο τεντωμένα τα νεύρα όλων... Μετά τα όσα συνέβησαν, λοιπόν, στο χθεσινό επεισόδιο έχουμε μέχρι στιγμής μοιρασμένες τις δυο πρώτες ασυλίες.

Η πρώτη πήγε στους Μπλε, η δεύτερη πήγε στους Κόκκινους. Δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής (Aira Adomaityte, Θοδωρής Τουρκογεώργος) και το φύλο της μονομαχίας ακόμα ανοιχτό. Ο τρίτος αποψινός αγώνας ασυλίας είναι πολύ κρίσιμος.

Όποιος βγει στον τάκο πρέπει να κλειδώσει και το φύλο της μονομαχίας. Στους μπλε υπάρχει ένταση με καρφιά να πέφτουν από παντού. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μάλιστα θα αναφέρει πως κάποιοι μπλε δεν θέλουν να ψηφιστούν, φοβούνται. Κάποια πιο πονηρεμένη από μένα θα έλεγε πως ίσως αυτό να πηγαίνει και κατευθείαν στον κολλητό της, Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος δεν είναι και τόσο δυνατός αγωνιστικά.

Όπως και να έχει θα είναι πολύ άδικο αν απόψε οι μπλε - στην περίπτωση που χάσουν (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει) ψηφίσουν κοπέλα κλειδώνοντας πάλι γυναικεία μονομαχία. Έχουμε πάνω από 3-4 βδομάδες να δούμε άντρες να μάχονται για την παραμονή της. Μα που είναι οι άντρες τελικά στον Άγιο Δομίνικο;

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor