Survivor trailer 10/4: «Είδα έναν Γκιουλέκα να...» - Η Κατερίνα Δαλάκα καταγγέλλει δημόσια τον Γιώργο!

Σαστισμένοι όλοι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 10/4: «Είδα έναν Γκιουλέκα να...» - Η Κατερίνα Δαλάκα καταγγέλλει δημόσια τον Γιώργο!

Ανατρεπτική κι αυτή η εβδομάδα στο Survivor! Εχθές για πρώτη φορά στα χρονικά του ριάλιτι είδαμε και τις δυο ομάδες να παίζουν στον στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία και να παλεύουν όχι για το ποιος θα την κερδίσει αλλά για το ποιος θα την χάσει.

Λίγες ημέρες πριν την ένωση και τους Κόκκινους τους σύμφερε η μονομαχία να είναι γυναικεία ενώ τους μπλε τους συνέφερε η μονομαχία αν είναι αντρική υπόθεση - που έχουμε και πολύ καιρό να δούμε. Τελικά οι Κόκκινοι κατάφεραν να χάσουν - με μεγάλη προσπάθεια θα πω εγώ - στο χθεσινό ματς. Υποψήφιες προς αποχώρηση Aira Adomaityte, Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Δείτε επίσης: Survivor αποκάλυψη: Όλη η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση της Χρύσας Χατζηγεωργίου

Απόψε, έχουμε την τέταρτη ασυλία. Καμία από τις δυο ομάδες δεν θέλει να χάσει, μια όμως, αναγκαστικά θα πρέπει να πάει στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσει συμπαίκτη της. Ποια θα είναι αυτή; (δείτε εδώ το spoiler!)

Ένταση θα υπάρχει κι εκεί. Οι Κόκκινοι θα έχουν νεύρα. Η Κατερίνα Δαλάκα θα κατηγορήσει τον Γιώργο Γκιουλέκα ξανά ότι εσκεμμένα δεν έτρεχε σε run του. Ότι παράτησε το παιχνίδι. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πάλι θα κάνει συζήτηση για την φιλία του με τον Τζέιμς Καφετζή κι όλα αυτά πριν ψηφιστεί η 4η υποψήφια. Ποια θα είναι αυτή; Μπλε ή Κόκκινη;

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor