Survivor highlights 9/4: Ανατροπή με τους δυο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση - Ο στημένος αγώνας ασυλίας

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 9/4: Ανατροπή με τους δυο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση - Ο στημένος αγώνας ασυλίας

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 9/4 επεισόδιο του Survivor, καθώς βγήκαν δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Πριν όμως, παρακολουθήσαμε μια μεγάλη κομπίνα που δεν είναι άλλη από έναν στημένο αγώνα ασυλίας.

Αναλυτικά τα 9/4 highlights του Survivor

«Μήπως τελικά συμφέρει να χάσουμε;» - Έστησαν τον αγώνα της 3ης ασυλίας; Εκτός τέσσερις παίκτες

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου και οι παίκτες συγκεντρώθηκαν μπροστά από την πίστα της νέας δοκιμασίας για την τρίτη ασυλία, ώστε να ακούσουν τους κανονισμούς από τον Γιώργο Λιανό. Τότε είναι που ξεκίνησαν και οι απανωτές ανακοινώσεις που τα άλλαξαν όλα.

Πρώτα η Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Γκιουλέκας, οι δύο καλύτεροι παίκτες της κόκκινης ομάδας, δήλωσαν πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν αυτή τη φορά, παρόλο που δεν έχουν λάβει κάποια εντολή από τους γιατρούς, κάτι που παραξένεψε τους μπλε, που θεώρησαν πως πρόκειται για μία κίνηση στρατηγικής.

Λίγο αργότερα, όμως, και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Φάνη Μπολέτση, οι δύο καλύτεροι παίκτες των μαχητών, δήλωσαν πως θα μείνουν και εκείνοι εκτός, παρόλο που οι γιατροί δεν έχουν αναφέρει πως υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορούν να παίξουν.

Οι διάσημοι, τότε, αντέδρασαν και τους κατηγόρησαν πως θέλουν να χάσουν επίτηδες για να καταφέρουν με αυτό τον τρόπο να ψηφιστεί κάποιος άντρας και έτσι αυτή τη φορά η δοκιμασία αποχώρησης να γίνει αντρική υπόθεση μετά από πολλές εβδομάδες. Η Σταυρούλα εξήγησε, ωστόσο, πως πονούσαν πάρα πολύ τα πόδια της και γι' αυτό επέλεξε να ξεκουραστεί, αντί να εξοντωθεί από την κούραση, γεγονός που ανακοίνωσε στο κοινό ώρες πριν τον αγώνα.

Ο Φάνης, από την άλλη πλευρά, επισήμανε πως έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί εφόσον έμεινε εκτός και ο Γκιουλέκας, κάτι που ήταν σαν επιβεβαίωση για την στρατηγική τους από τους κόκκινους. Η Αναστασία, μάλιστα, ακριβώς πριν φύγουν από την παραλία είπε χαρακτηριστικά: «Μήπως τελικά συμφέρει να χάσουμε;».

Στο νοσοκομείο η Χρύσα Χατζηγεωργίου - Κατέρρευσε ο Σταμάτης, ξέσπασε σε κλάματα και ουρλιαχτά

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολλές και σημαντικές απώλειες για κάθε ομάδα, αφού τέσσερις από τους πιο δυνατούς αποφάσισαν να μείνουν εκτός πάρα το γεγονός πως δεν υπήρξε καμία εντολή από τους γιατρούς. Δύο άντρες και δύο γυναίκες. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα, τον Γιώργο Γκιουλέκα, την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Φάνη Μπολέτση.

Παρόλα αυτά, οι απώλειες συνεχίστηκαν στην πορεία του παιχνιδιού, καθώς η Αναστασία αποφάσισε επίσης να μη συνεχίσει, ακόμη κι αν οι γιατροί της το επέτρεπαν, χαρίζοντας άλλο ένα πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα, ενώ η Χρύσα Χατζηγεωργίου μεταφέρθηκε στην κλινική για εξετάσεις, διότι δεν αισθανόταν καθόλου καλά. Έτσι, όλη η δοκιμασία στηρίχτηκε στους άντρες.

Φαίνεται, γενικότερα, πως όλοι έχουν αρχίσει να φτάνουν στα όριά τους και ο Σταμάτης, μετά από έναν τραυματισμό που είχε, ένιωσε να καταρρέει ψυχολογικά. Λίγο πριν μπει στον στίβο μάχης ενάντια στον Αλέξη Παππά, ξέσπασε σε κλάματα, με τους συμπαίκτες του να τρέχουν προς το μέρος του για να δουν τι συνέβη, χωρίς εκείνος να τους λέει, ενώ αφού τελείωσε το ματς τους, έπεσε στο νερό και ούρλιαξε για να βγάλει την ένταση από μέσα του.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά

Στο τέλος, λοιπόν, επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, κέρδισαν οι μαχητές, αφήνοντας πίσω τους διάσημους όχι με τεράστια διαφορά. Αυτό σημαίνει πως στο συμβούλιο του νησιού θα γίνει χαμός, καθώς θα καθοριστεί το φύλο της δοκιμασίας αποχώρησης και κάποιους αυτό που θα συμβεί τους συμφέρει, ενώ άλλους όχι

«Τι είναι αυτά;» - Χαμός με τους δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου, αφού πρώτα έγινε μία τεράστια συζήτηση στο συμβούλιο. Και τις δύο ομάδες τις συνέφερε να χάσουν, τους κόκκινους για να μπορούν να ψηφίσουν μία από τις αδύναμες αγωνιστικά γυναίκες τους, ενώ τους μπλε για να μπορούν να ψηφίσουν άντρα και να ξεκουραστούν επιτέλους τα κορίτσια που τον τελευταίο μήνα σχεδόν παίζουν συνεχόμενα στις δοκιμασίες αποχώρησης.

Τελικά, τα έκαναν αχταρμά, αλλά εκείνοι που βγήκαν κερδισμένοι είναι οι διάσημοι, εφόσον έχασαν και έτσι πέτυχαν τον στόχο τους. Το γεγονός, όμως, πως δεν παραδέχονταν ότι το έκαναν επίτηδες ήταν κάτι που εκνεύρισε αφάνταστα την Σταυρούλα, που δεν σταματούσε στο συμβούλιο μέχρι να τους κάνει να το παραδεχθούν.

«Τι είναι αυτά;», της είπε η Ασημίνα, επειδή έβλεπε τους μορφασμούς της, αλλά με τα πολλά, ο Αλέξης Παππάς παραδέχθηκε πως δεν είχαν κίνητρο να παίξουν οι άντρες και αν αυτό σημαίνει πως έδωσαν το ματς, τότε αυτό έγινε.

Δείτε επίσης: «Αίγιο λέμε» - Κατέφθασε ξετρελαμένος ο Τάκης Καραγκούνιας στον Άγιο Δομίνικο (Βίντεο)

Και αφού αυτό το θέμα λύθηκε, πέρασαν στην ψηφοφορία, από την οποία, όπως το youweekly.gr είχε αποκαλύψει νωρίτερα, αναδείχθηκε πρώτη η Δώρα Νικολή. Έτσι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος εξαιρέθηκε και ακολούθησε η ψηφοφορία των μπλε, βγάζοντας στον τάκο και την Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως επέστρεψε στο συμβούλιο, εξηγώντας πως είναι καλύτερα, αλλά περιμένει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων για σιγουριά.