My Style Rocks 10/4: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής - Η ποινή που δόθηκε σε δύο παίκτριες

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks 10/4: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής - Η ποινή που δόθηκε σε δύο παίκτριες

Την Τρίτη 9 Απριλίου, στο My Style Rocks πραγματοποιήθηκε η οικειοθελής αποχώρηση μίας παίκτριας που δεν περίμενε κανείς πως θα έπαιρνε έτσι ξαφνικά αυτή την απόφαση (δείτε εδώ τι συνέβη) και σήμερα, Τετάρτη 10/4, ολοκληρώθηκε ένα Gala από το οποίο μία ακόμη παίκτρια έπρεπε να αποχωρήσει.

Ο πίνακας με τις βαθμολογίες, λοιπόν, εμφανίστηκε στο πλατό και έτσι αναδείχθηκε η νικήτρια της εβδομάδας που δεν είναι άλλη πέρα από την Μπι, που κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις στυλιστικές της επιλογές, και τους κριτές - παρά τα όποια λάθη μπορεί να έκανε - αλλά και τις συμπαίκτριές της.

Τα δύο έπαθλα της Μπι για τη νίκη στο My Style Rocks

Το χρηματικό έπαθλο δεν είναι, όμως, το μοναδικό που κέρδισε. Η ίδια κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο φακέλους και αυτός που επέλεξε της έδωσε τελικά +2 βαθμούς για την επόμενη εβδομάδα, γεγονός που σημαίνει πως ξεκινάει με σημαντικό προβάδισμα.

Ποια παίκτρια αποχώρησε;

Στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, από την άλλη πλευρά, βρέθηκαν η Φωτεινή και η Casablanca, οι οποίες βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή περιμένοντας να ακούσουν ποια από τις δύο θα φύγει τελικά. Έγινε, ωστόσο, ανατροπή, μετά τα χθεσινά και αποφασίστηκε να μην αποχωρήσει καμία!

Βέβαια, υπήρξε μία μικρή "ποινή" για τις δύο τους. Τους δόθηκε από ένας ροζ φάκελος ο οποίος τους αφαιρεί -1 βαθμό στη βαθμολογία της επόμενης εβδομάδας.