My Style Rocks 9/4: «Θα αποχωρήσω οικειοθελώς...» - "Πάγωσαν" όλοι με την ανακοίνωση παίκτριας

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks 9/4: «Θα αποχωρήσω οικειοθελώς...» -

Το σημερινό 9/4 επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, κάποια στιγμή μία παίκτρια πήρε τον λόγο και προχώρησε σε μία ανακοίνωση που τους έκανε όλους να "παγώσουν" για λίγο. Ο λόγος για την Δομινίκη, η οποία ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον διαγωνισμό.

Η παρουσιάστρια δεν ήξερε τι να πει αρχικά, ωστόσο μόλις αντιλήφθηκε πως εκείνη ήθελε να φύγει για προσωπικούς της λόγους και όχι επειδή υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τις συμπαίκτριες, τους κριτές ή την παραγωγή, δέχθηκε την απόφασή της και τόνισε πως πρέπει να κάνει αυτό που θεωρεί ότι της κάνει καλό.

Δείτε επίσης: Στέλιος Κουδουνάρης - «Με τη Σοφία Χατζηπαντελή ζοριστήκαμε, με εκνεύριζε λίγο και τσακωνόμασταν»

Η ανακοίνωση της Δομινίκης για την οικειοθελή της αποχώρηση

«Θα μπορούσα να έχω λίγο τον λόγο; Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη. Ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι αυτό που έγινε χθες δεν είχε σε καμία περίπτωση σκοπιμότητα, το ότι δεν ένιωσα πολύ καλά. Δεν θα ήθελα να πλανάται αυτό στον αέρα. Και το άλλο που ήθελα να πω είναι ότι καμιά φορά στη ζωή θα πρέπει να διαλέγουμε τα πεδία στα οποία θα μπούμε μέσα να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε.

Μπήκα στο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι είχα παράλληλα μέτωπα και ότι μπορεί να μη μου βγει. Έδωσα ό,τι είχα, αλλά δεν είναι δίκαιο και για μένα νομίζω να διαγωνίζομαι χωρίς να μπορώ να φέρνω το 200% και 150% μου. Νομίζω πως είναι η στιγμή να δυναμώσω στα άλλα πεδία της ζωής μου που θέλω να εστιάσω και ίσως τα πούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Οπότε θα αποχωρήσω οικειοθελώς... Άκουσα κάποια σχόλια χθες, δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Με ενόχλησε που κατέρρευσα στην τηλεόραση. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου καθόλου, δεν μου αρέσει η λύπηση», είπε χαρακτηριστικά η Δομινίκη.

«Δομινίκη, καταρχάς κανείς δεν σε κατηγόρησε. Απλώς όταν ήρθες εδώ δίπλα μου, προσπάθησα να σε βοηθήσω περισσότερο γιατί σε ένιωθα να τρέμεις και να μην είσαι καλά. Δεν κατάλαβα τι συνέβαινε. Μου λες αυτά τα πράγματα τώρα... Ακούω το να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα τα πεδία που έχεις ανοιχτά στη ζωή σου αυτή τη στιγμή, αλλά οι συμπαίκτριές σου είπαν απλώς ότι αισθάνθηκαν ότι δεν ήσουν πολύ καλά και ήθελαν να σου δώσουν μία επιβράβευση. Η κριτική επιτροπή σου είπε πάρα πολύ καλά λόγια. Αν όμως αυτό είναι κάτι αρκούντος σοβαρό για εσένα, έτσι ώστε να ξέρεις ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις... Θα κάνεις αυτό που είναι καλύτερο για εσένα», της είπε τότε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία τα έχασε με την παραπάνω ανακοίνωση και έπειτα η παίκτρια σηκώθηκε και τους αποχαιρέτησε όλους.

Δείτε επίσης: Διονυσία Κούκιου - Ο τίτλος της Σταρ Ελλάς, το «My style rocks», η εξαφάνιση και η δυναμική επιστροφή