Survivor 10/4: «Πάντα είσαι στην τέντα του γιατρού με τον Τζέιμς» - Ξεμπρόστιασαν τον Γιώργο Γκιουλέκα για τη σχέση του με τον Καφετζή

Ποια ομάδα κέρδισε τελικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 10/4: «Πάντα είσαι στην τέντα του γιατρού με τον Τζέιμς» - Ξεμπρόστιασαν τον Γιώργο Γκιουλέκα για τη σχέση του με τον Καφετζή

Άλλος ένας αγώνας του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου. Οι μαχητές και οι διάσημοι ρίχτηκαν στη μάχη για να διεκδικήσουν μία ακόμη ασυλία και αυτή τη φορά, σε αντίθεση με χθες 9/4 και οι δύο πλευρές ήθελαν να κερδίσουν, ώστε να μη χρειαστεί καμία άλλη γυναίκα να παλέψει για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Όπως το youweekly.gr είχε αποκαλύψει ώρες πριν, οι μαχητές είναι εκείνοι που πήραν τη νίκη, γεγονός που σημαίνει πως η Σταυρούλα και η Αναστασία είναι ασφαλείς και θα βρεθούν στο πάρτι της ένωσης, ενώ η Ασημίνα ή Κατερίνα Δαλάκα θα ψηφιστούν αργότερα (δείτε εδώ ποια από τις δύο θα βγει στον τάκο).

Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία απόψε 10/4 στο Survivor

Ο τσακωμός για τη σχέση του Γιώργου Γκιουλέκα με τον Τζέιμς

Σημασία, όμως, δεν έχει μόνο τι συνέβη στον αγώνα, αλλά τι συνέβη μετά. Ακολούθησε ένας άσχημος τσακωμός, διότι ο Γιώργος Γκιουλέκας ένιωσε ότι η Κατερίνα τον κατηγόρησε πως χάρισε τον πόντο του στον Τζέιμς, επειδή τον είδε να περπατάει και όχι να τρέχει.

Εκείνος, λοιπόν, ξέσπασε, λέγοντας: «Έχασα 2 ματς και χρειάζεται να απολογούμαι...», με τη Δαλάκα να πετάγεται: «Ωχ Θεέ μου...», ενώ λίγο αργότερα προσπάθησε να του εξηγήσει: «Είδαν ένα Γιώργο Γκιουλέκα στο πρώτο ματς να πηγαίνει πάρα πολύ γρήγορα και στο δεύτερο ματς είδα ένα πάρα πολύ χαλαρό τρέξιμο. Ξέρω πως τρέχει γενικά, δεν μπορούσα να μην το πω. Δεν ξέρω αν έφταιγε ο πόνος. Απλά είπα κάτι που παρατήρησα, δεν σε κατηγόρησα. Μέχρι εκεί. Είναι άσχημο να λες ότι σε κατηγορήσαμε. Κάθε φορά αυτό λες».

Τον λόγο πήρε και η Ασημίνα, η οποία δήλωσε πως δεν της αρέσει που τον βλέπει να κάνει πλάκα με τον Καφετζή πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, αλλά τόνισε πως δεν τον κατηγορεί, αλλά απλώς εκφράζει την άποψή της.

Ο Παπαχαραλάμπους, τότε, τους είπε να σταματήσουν να μιλούν γι' αυτά μπροστά σε όλους, με τις δύο γυναίκες να του λένε: «Εσύ πιστεύεις ότι δεν θα τα πούνε μεταξύ τους αυτά;» και τα πνεύματα οξύνθηκαν ξανά. Και ενώ τόση ώρα έλεγαν ότι δεν τον κατηγορούν, η Κατερίνα κατέληξε να λέει: «Πάντα είσαι στην τέντα του γιατρού με τον Τζέιμς», αφήνοντας υπονοούμενα πως κάτι υπάρχει από πίσω.