MasterChef 2024: Χαμός στην ψηφοφορία – Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες

Μπήκαν στη μέση τρίτοι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024: Χαμός στην ψηφοφορία – Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες

Επεισοδιακή ήταν η αποψινή ψηφοφορία στο MasterChef, με την ήττα της μπορντό μπριγάδας να φέρνει έντονες αντιδράσεις. Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας οι παίκτες αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις, ενώ με την αποχώρησή τους ήρθαν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων.

Ο Γιάννης ψήφισε τον Μάριο και σε μία απόπειρα να αιτιολογήσει την ψήφο του ήρθε σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες του και με έναν ιδιαίτερα... «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα, ειδικά από σένα», είπε απευθυνόμενος στον Νίκο, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον τόνο του συναδέλφου του. «Δεν με ενδιαφέρει το "ειδικά από σένα", δεν με ενδιαφέρει το γιατί αντιδράει, δεν με ενδιαφέρει τι έχει στο μυαλό του. Εγώ του είπα την αλήθεια. Του χρωστάω κάποια χάρη;».

Δείτε επίσης: MasterChef 8 (10/4): «Κρατιέμαι, ρε μπρο! Δεν θέλω να βρίσω, αλλά αν ήμασταν στην κουζίνα θα της έλεγα άντε και γαμ@@@» - "Κόλαφος" ο Γιάννης κατά της Χριστίνας

Η στιγμή που ανέβηκαν οι τόνοι στην κουζίνα του MasterChef

Θα περίμενε κανείς ότι με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας θα έπεφταν και οι τόνοι, αλλά μόνο αυτό δεν συνέβη, αφού κατά την έξοδό τους από την κουζίνα του MasterChef ήρθαν στα χέρια.

«Αν δεν καταλαβαίνει ο καθένας τι του λες, ας πάρει λεξικό...», είπε ο Νίκος με τον Γιάννη να απαντάει σε εξίσου ειρωνικό τόνο: «Χαλάρωσε τίγρη», κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις. «Σκάσε ρε μ...κα, μη σε γ...σω», απάντησε ο Νίκος και κλώτσησε ένα χαρτόνι, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

«Ζητώ συγγνώμη αν ξέφυγα, οι διαφορές πρέπει να λύνονται με ηρεμία. Απλώς αισθάνθηκα ότι με μειώνουν και με ειρωνεύονται, γι' αυτό αντέδρασα έτσι», σχολίασε ο Νίκος όταν ηρέμησαν τα πνεύματα. «Τους νοιάζει η εικόνα τους, ενώ εμένα όχι. Έχει τσαλακωθεί πολλάκις, ας τσαλακωθεί άλλη μία. Και του σαλονιού, και του λιμανιού είμαι, όποτε γουστάρω. Αν πας να με φας θα σε φάω, αν με αγαπήσεις θα σε αγαπήσω. Διάλεξε το δρόμο κι εγώ θα ακολουθήσω», απάντησε με νόημα ο Γιάννης