MasterChef 8 (10/4): «Κρατιέμαι, ρε μπρο! Δεν θέλω να βρίσω, αλλά αν ήμασταν στην κουζίνα θα της έλεγα άντε και γαμ@@@» - "Κόλαφος" ο Γιάννης κατά της Χριστίνας

Μπροστά της όμως δεν είπε τίποτα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (10/4): «Κρατιέμαι, ρε μπρο! Δεν θέλω να βρίσω, αλλά αν ήμασταν στην κουζίνα θα της έλεγα άντε και γαμ@@@» -

Στο αποψινό (10/4) επεισόδιο του MasterChef 8 πραγματοποιήθηκε άλλη μία δοκιμασία, από την οποία θα αναδειχθεί και ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση, αφού οι κριτές αποφασίσουν ποια μπριγάδα έκανε την καλύτερη και ποια την χειρότερη προσπάθεια.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ωστόσο, σημειώθηκε ένα έντονο περιστατικό ανάμεσα στον Γιάννη και την Χριστίνα, τον πρώην αρχηγό με τη νυν. Εκείνος διαφώνησε με κάποιες από τις οδηγίες που εκείνη του έδωσε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Το άγριο ξέσπασμα του Γιάννη κατά της Χριστίνας στο MasterChef 8

Ξέσπασε στην κάμερα του STAR, λέγοντας: «Κρατιέμαι, ρε μπρο! Δεν θέλω να βρίσω on air! Δηλαδή αν ήμασταν μέσα στην κουζίνα θα της έλεγα "άντε και γαμ@@@". Κατάλαβες; Αλλά δεν είμαστε, μας βλέπει ο κόσμος. Κατάλαβες; 15 χρόνια δουλεύω, ρε μπρο. Ρε μπρο, τώρα να έχουμε κάτι να λέμε και να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε! Δεν είχε να ασχοληθεί… Πάρε ένα πόστο μαντάμ, κάτσε σε αυτό το πόστο και άσε να κάνουμε τη δουλειά μας. Έτσι νικήσαμε και τις άλλες ομαδικές». Παρόλα αυτά, μπροστά της δεν έβγαλε άχνα.

Δείτε επίσης: Ξέσπασαν σε γέλια οι κριτές με το «ακατάλληλο» πιάτο – «Να δούμε πώς θα τοποθετηθούμε τηλεοπτικά»

Οι "μπηχτές" του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Σωτήρη Κοντιζά

Όσο, όμως, εκείνοι μαγείρευαν, οι τρεις κριτές συζητούσαν μεταξύ τους και κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν πως είχαν ντυθεί παρόμοια, στα μαύρα. Τότε ξεκίνησε μία ξεκαρδιστική συζήτηση μεταξύ τους, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο (δείτε εδώ την φωτογραφία με τον γιο του στο γήπεδο) να πετάει τα "καρφιά" του στον Σωτήρη Κοντιζά.

  • Πάνος Ιωαννίδης: Εμείς ντυμένοι στα μαύρα, ο Σωτήρης μάτριξ. Αξιοθρήνητοι!
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τον έχει στείλει η πρεσβεία της Ιαπωνίας
  • Σωτήρης Κοντιζάς: Γιατί αυτή η επιλογή του χρώματος; Πώς έγινε αυτό;
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ντύνουν εσένα και πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα, γιατί πηγαίνουμε βάσει των επιλογών που αποφασίζουν για σένα.
  • Σωτήρης Κοντιζάς: Αντί να πεις ότι κερδίζουμε και εμείς και ευχαριστούμε πολύ…
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Βλέπεις κάποιο κέρδος; Έχω κερδίσει κάτι από αυτό; Στήνονται πάνω σου. Σου λέει "μαύρα φοράει ο Σωτήρης; Φόρα και εσύ" και έχουμε βγάλει φλύκταινες...