MasterChef 2024 – Συγκινήθηκαν οι παίκτες στην αποχώρηση: Το φαβορί είδε την πόρτα της εξόδου

Κέρδισε το χειροκρότημα απ' όλους στο στούντιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024 – Συγκινήθηκαν οι παίκτες στην αποχώρηση: Το φαβορί είδε την πόρτα της εξόδου

Δοκιμασία αποχώρησης στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, με έναν παίκτη να βλέπει την πόρτα της εξόδου λίγο πριν από την τελική 12αδα. Το μπούτι κόκορα κονφί, που ήταν και το πιάτο αντιγραφής από τον σεφ Γιάννη Μαρινόπουλο, δεν πέτυχε το ίδιο για όλους. Αλέξανδρος, Μάριος και Γιάννης Γεωργίου τα έδωσαν όλα, με τον τελευταίο ωστόσο να βλέπει τελικά και την πόρτα της εξόδου, παρότι ήταν ένα εκ των φαβορί.

Ο «δάσκαλος», όπως τον αποκαλούσαν κριτές και συμπαίκτες του, καθώς όντως ήταν δάσκαλος μαγειρικής πριν μπει στο MasterChef, δέχτηκε με ψηλά το κεφάλι την ήττα του. «Φεύγω με χαμόγελο. Όπως ήρθα έτσι φεύγω. Τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος, αλλά έρχεται μία νέα αρχή για εμένα. Τα άσχημα μου περνάνε πολύ γρήγορα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Γεωργίου.

Δείτε επίσης: MasterChef 2024: Χαμός στην ψηφοφορία – Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες

Όλοι στο στούντιο χειροκρότησαν τον παίκτη του MasterChef που αποχώρησε

Ενώ συμπλήρωσε: «Το μισό στενοχωριέται που δεν μπόρεσε να το ζήσει περισσότερο, το άλλο μισό χαίρεται γιατί έξω υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπούν και μου έχουν λείψει. Λυπάμαι που φεύγω από μία μεγάλη εμπειρία. Κέρδισα εμπειρίες και παραστάσεις, γνώρισα ανθρώπους που σίγουρα θα έχω επαφή μαζί τους στην έξω ζωή. Δεν μου βγαίνουν λόγια, μόνο την ποδιά μου μπορώ να αφήσω», είπε κλείνοντας ο διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σημείωσε πως ακόμα και μέσα στο παιχνίδι έχει παίκτης που τον αγαπούν, και επιβεβαιώθηκε, καθώς όλοι οι συνδιαγωνιζόμενοί του, και οι κριτές, τον χειροκρότησαν λίγο πριν αφήσει την ποδιά του. Ο Γιάννης Γεωργίου δεν έκρυψε την συγκίνησή του.

«Τον αγαπώ ρε φίλε, γιατί για τρεις μήνες ήμασταν μαζί και θα είμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μου», σχολίασε ο συνονόματός του, που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με την Βιβή να πετάει τα «βέλη» της, λέγοντας: «Χίλιες φορές να ήταν ο Κούρτογλου να τελειώναμε». Ο διαγωνισμός μπαίνει στην τελική του φάση πλέον, αφού από τους 24 παίκτες, πλέον έχουν μείνει οι 12.