J2us highlights 13/3: «Έφυγε χθες από τη ζωή...» - Το βαρύ κλίμα και η ανακοίνωση της αποχώρησης

Οι πιο έντονες στιγμές στο χθεσινό live

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2us highlights 13/3: «Έφυγε χθες από τη ζωή...» - Το βαρύ κλίμα και η ανακοίνωση της αποχώρησης

Ακόμα ένα live του J2us πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 13/3 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Είδαμε τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει μια ανατρεπτική αποχώρηση, ενώ η Καίτη Γαρμπή αποχαιρέτησε έναν φίλο της που έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά τα 13/4 highlights του J2us

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε προϊδεάσει τους τηλεθεατές πως στο 8ο live του show αναμενόταν να ανακοινωθούν αλλαγές, που κανείς δεν περίμενε! Έτσι και έγινε λοιπόν. Αφού ο παρουσιαστής ερμήνευσε ένα τραγούδι στο άνοιγμα του Just, στη συνέχεια καλωσόρισε τους κριτές και έπειτα τόνισε πως θα έπρεπε να περάσουν στη σκηνή τα ζευγάρια, στα οποία εν τέλει ανακοινώθηκε μια μεγάλη ανατροπή!

Ο Νίκος Κοκλώνης σε συνεργασία με την παραγωγή του show αποφάσισαν για σήμερα 13/4 να αλλάξουν τα ζευγάρια! Αυτό λοιπόν σημαίνει, πως οι celebrities κρατάνε τα τραγούδια που είχαν προετοιμάσει με τους coaches, ωστόσο θα τα ερμηνεύσουν με τον επαγγελματία τραγουδιστή άλλου παίκτη. Η ανακοίνωση αυτή άφησε άφωνους όλους του διαγωνιζόμενους, καθώς δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στην πορεία του Just.

Δείτε τι συνέβη στο προηγούμενο live: Η στιγμή που κάηκε το αμάξι του Γιώργου Αμούτζα, η αντικαταστάτρια της Άντζελας Δημητρίου και η αποκάλυψη για το μονόπετρο της Δέσποινας Βανδή

Το αντίο της Καίτης Γαρμπή σε φίλο της που πέθανε

Η Καίτη Γαρμπή στον αέρα του show θέλησε να αποχαιρετήσει έναν φίλο της που πέθανε. Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Καβάλι σε ηλικία 83 ετών.

«Αυτό που φοράω είναι Ρομπέρτο Καβάλι, το έβαλα τιμητικά και είναι για τον αγαπημένο μου σχεδιαστή που έφυγε χθες από τη ζωή. Είμαι απίστευτα λυπημένη και συγκινημένη. Τον αγαπούσα πολύ και νομίζω ότι με αγαπούσε και εκείνος», είπε ενώ μιλώντας για την γνωριμία τους αποκάλυψε «Είναι από τα σπίτια που βλέπουμε και μας πέφτει το σαγόνι! Δεν υπάρχουν τέτοια σπίτια. Τέτοια φιλοξενία… Όλο αυτό το πράγμα εμένα με συγκλόνισε! Πήγαμε όλη η ομάδα να φωτογραφηθούμε για περιοδικό, μαζί με τον Διονύση. Από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που έχω γνωρίσει».

Η ανατροπή στην αποχώρηση και το βαρύ κλίμα

Την ώρα της ανακοίνωσης για την αποχώρηση από το 8ο live του J2us, έγινε η απόλυτη ανατροπή, καθώς κανένα ζευγάρι δεν έφυγε. Αντιθέτως το επόμενο Σάββατο θα έχουμε διπλή αποχώρηση.

«Θέλω να πω σε όλους ότι απόψε δεν θα αποχωρήσει κανείς. Η ψηφοφορία του κάθε διαγωνιζόμενου θα μεταφερθεί και θα συμψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα που θα έχουμε διπλή αποχώρηση. Κυρίες και κύριοι είναι ένα περίεργο, διαφορετικό βράδυ σήμερα. Καλή σας νύχτα, μια καληνύχτα στους κριτές και στην Κατερίνα Στικούδη, τους ξέρουμε όλους, σας ευχαριστώ. Εύχομαι να ξημερώσει η αυριανή μέρα πολύ καλύτερη για όλο τον πλανήτη. Καλό σας βράδυ, ό,τι καλύτερο σε όλους μας», ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης.