Survivor 14/4: «Είχα φέρει ξύδι από το Αίγιο στην Ασημίνα, αλλά...» - Η εμφάνιση του Καραγκούνια, το τραπ τραγούδι & το ''καρφί'' στη Χατζηανδρέου

Ο Τζέιμς ''έδωσε'' ρέστα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 14/4: «Είχα φέρει ξύδι από το Αίγιο στην Ασημίνα, αλλά...» - Η εμφάνιση του Καραγκούνια, το τραπ τραγούδι & το ''καρφί'' στη Χατζηανδρέου

Μια guest εμφάνιση έκανε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στο πάρτι της ένωσης, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 14/4. Θυμίζουμε εδώ, πως ο πρώην παίκτης είχε κερδίσει στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού και έτσι είχε ένα δωρεάν εισιτήριο για φέτος.

Ο γνωστός λοιπόν μισθοφόρος επέστρεψε στο νησί και ανέβηκε με μεγάλη χαρά στη σκηνή για να ερμηνεύσει το ''Unique''. Πριν όμως πιάσει το μικρόφωνο ο Τάκης Καραγκούνιας δεν άντεξε και έριξε το ''καρφί'' του με αποδέκτη την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ξεσήκωσε τους παίκτες με το κομμάτι του και κυρίως με τη σκηνική του παρουσία. Ο Τζέιμς μάλιστα συμπλήρωνε την εμφάνιση του Τάκη χαρίζοντας γέλιο στο κοινό και στους συμπαίκτες του.

Δείτε επίσης: Survivor 14/4: Ανακοινώθηκε ξαφνικά στο πάρτι της ένωσης από τον Λιανό - Άφωνοι διάσημοι και μαχητές

Η εμφάνιση του Τάκη Καραγκούνια στο πάρτι της ένωσης του Survivor

«Στην Ασημίνα την φίλη μου είχα φέρει και ξύδι από το Αίγιο, αλλά δε με άφησαν να της το φέρω», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Τα ''καρφιά'' του για την Ασημίνα

«Μου κρατάει έκπληξη η παραγωγή το τραγούδι, που θα πω. Σίγουρα θα πω, αφού πάω που πάω. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δε χάρηκαν με το ενδεχόμενο της επιστροφής μου, επειδή έχουν κλέψει κανόνες του παιχνιδιού.

Θα χαρώ που θα δω τη Σταυρούλα, είναι η αγαπημένη μου παίκτρια. Θέλω να γνωρίσω τον Σταμάτη, γιατί ξέρω το παιχνίδι, τα on και off camera τα έχω ζήσει δύο φορές. Ο Σταμάτης είναι ένα παρεξηγημένο άτομο και θέλω να τον γνωρίσω από κοντά. Με όλα τα παιδιά, δεν έχω θέμα. Σίγουρα δε θα μιλήσω στην Ασημίνα.

Θέλω στην τελική τετράδα να σίγουρα τη Σταυρούλα, τη Δαλάκα να και μιλάει άσχημα για εμένα - πρόβλημά της - είναι καλή παίκτρια, της αξίζει να είναι στον τελικό. Επίσης, τελικό θέλω να δω τον Σταμάτη», είχε πει ο Τάκης Καραγκούνιας στο Fay's Time τη Δευτέρα 8/4/24 λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.