Survivor 14/4: Και όμως! Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι νικητές στον διαγωνισμό τραγουδιού

Αντρική υπόθεση φέτος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 14/4: Και όμως! Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι νικητές στον διαγωνισμό τραγουδιού

Ένα άκρως διασκεδαστικό επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 14/4 στο Survivor και στο ξεσηκωτικό πάρτι της ένωσης, που τόσο πολύ περίμεναν οι παίκτες του ριάλιτι αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Αφού προηγήθηκε το μεγάλο και απολαυστικό δείπνο, στη συνέχεια οι παίκτες ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν από ένα κομμάτι της επιλογής τους. Ο κάθε συμπαίκτης τους θα έπρεπε να τους βαθμολογήσει και έτσι εν τέλει κρίθηκαν οι δύο μεγάλοι νικητές για φέτος.

Δείτε επίσης: Survivor 14/4: Ανακοινώθηκε ξαφνικά στο πάρτι της ένωσης από τον Λιανό - Άφωνοι διάσημοι και μαχητές

Οι μεγάλοι νικητές στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού του Survivor

Του χρόνου λοιπόν στο Survivor θα ταξιδέψουν ως φετινοί νικητές, ο Τζέιμς Καφετζής που είπε το ''Let me entertain you'' και ο Γιώργος Γκιουλέκας με το ''Γκούτσι φόρεμα'' - όπως πολύ σωστά σας τα είχαμε πει εδώ και λίγες ημέρες από το Youweekly.gr

Οι εμφανίσεις των παικτών για το πάρτι

Κάποιοι παίκτες μας εντυπωσίασαν περισσότερο και άλλοι λιγότερο μιας και γούστα είναι αυτά! Το μόνο σίγουρο είναι πως αγόρια και κορίτσια ανεξαιρέτως δε θύμιζαν σε τίποτα στους ταλαιπωρημένους παίκτες, που βλέπουμε όλους αυτούς τους μήνες να μάχονται.

Τα κοντά και μάξι φορέματα με ανοίγματα στην πλάτη και σκισίματα στα πόδια έκαναν αγνώριστες τις γυναίκες. Από την άλλη τα αγόρια επέλεξαν φλοραλ πουκάμισα με στενά παντελόνια και καπέλα ή γυαλιά ηλίου για να σταθούν στο πλευρό τους.