Survivor 2024: Έληξε το πρώτο αγώνισμα μετά την ένωση – Αυτή η ομάδα κέρδισε την 1η ασυλία

Αναμενόμενο...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Έληξε το πρώτο αγώνισμα μετά την ένωση – Αυτή η ομάδα κέρδισε την 1η ασυλία

Εξαντλημένοι εμφανίστηκαν οι παίκτες στο αποψινό Survivor, καθώς έμειναν ξύπνιοι μέχρι τις 4 το πρωί για το πάρτι της ένωσης. Η κούραση φάνηκε στον στίβο μάχης, με άπαντες να μην δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ορισμένους μάλιστα να μην κρύβουν την απογοήτευσή τους. Ανάμεσά τους η Ασημίνα Χατζηανδρέου, που δεν έχει επανέλθει μετά τον τραυματισμό στο χέρι της και αντέδρασε έντονα, όταν έχασε από την Αναστασία Τσέρου.

Δείτε επίσης: Χρήστος Δάντης σε Τάκη Καραγκούνια μετά το "καρφί" στην Ασημίνα: «Δεν θέλω να του απαντήσω, θέλω να τον ρωτήσω όμως! Δεν σκέφτεται ότι...»

Παρότι οι δύο ομάδες μένουν πλέον στην ίδια παραλία, Κόκκινοι και Μπλε συνεχίζουν να αγωνίζονται για την επιβίωση της δικής τους «φυλής», κάτι που φάνηκε και στο επεισόδιο της Δευτέρας. Μόνο μία απ' τις δύο θα μπορούσε να επιστρέψει με τη νίκη και τελικά δεν έγινε η έκπληξη. Για τους Μπλε έκαναν λόγο τα spoilers, επιβεβαιώθηκαν;

Οι Μπλε νικητές στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor

Φυσικά και ναι, με τελικό σκορ 12-10, και τους Κόκκινους να καλούνται (ξανά) να επιλέξουν ποιος παίκτης τους θα είναι και ο πρώτος που θα δώσει μάχη για την παραμονή του. Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα η αποχώρηση είχε πάλι κόκκινο χρώμα, καθώς επέστρεψε στην Ελλάδα η Άιρα Αντομαϊτύτε.

Αυτή τη φορά πάντως δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς το φύλο της υποψηφιότητας, όπως υπήρχε κάθε φορά που κάποια ομάδα κέρδιζε την πρώτη ασυλία. Πριν από λίγη ώρα ο Γιώργος Λιανός έριξε «βόμβα» από την παραγωγή, ανακοινώνοντας ότι οι γυναίκες είναι ασφαλείς για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ανεξάρτητα αποτελέσματος σε αγώνες ασυλίας. Επομένως οι Κόκκινοι αναγκαστικά θα ψηφίσουν έναν άντρα.

Δείτε εδώ ποιος αναμένεται να είναι αυτός...