MasterChef 2024 - Τα πήρε όλα: Την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού

Κέρδισε με άριστα στον διαγωνισμό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024 - Τα πήρε όλα: Την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους στο αποψινό (15/4) επεισόδιο του MasterChef, καθώς αντί για το καθιερωμένο Mystery Box, θα έπρεπε να διαγωνιστούν στη δεύτερη εβδομάδα θρίλερ. Αυτό σημαίνει πως μέχρι την Παρασκευή δύο επίδοξοι σεφ θα έχουν δει την πόρτα της εξόδου.

Ωστόσο το θρίλερ τελείωσε νωρίς για έναν, με happy ending. Ο νικητής της αποψινής μαγειρικής δοκιμασίας κέρδισε και το πρώτο εισιτήριο απευθείας για την τελική δεκάδα, πέρα από ένα χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000 ευρώ. Οι υπόλοιποι 11 θα είναι αύριο (16/4) υποψήφιοι προς αποχώρηση! Όπως είπε και ο Άνχελ σε ένα επικό σαρδάμ, ο... στενός κλοιεύει (ο κλοιός στενεύει) για τους διαγωνιζόμενους.

Δείτε επίσης: MasterChef 8 (10/4): «Κρατιέμαι, ρε μπρο! Δεν θέλω να βρίσω, αλλά αν ήμασταν στην κουζίνα θα της έλεγα άντε και γαμ@@@» - "Κόλαφος" ο Γιάννης κατά της Χριστίνας

Συγκινήθηκε ο νικητής της αποψινής δοκιμασίας στο MasterChef

Χριστίνα, Νίκος, Μάριος, Κώστας, Χρήστος και Λευτέρης είχαν τις καλύτερες επιδόσεις, σύμφωνα με τους τρεις κριτές. Εκείνος που κέρδισε τα 1000€, και εξασφάλισε μία σίγουρη θέση στη δεκάδα του MasterChef, ήταν ο Λευτέρης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που το χαίρομαι τόσο πολύ απ' όσες νίκες έχουν προέλθει, ατομικές και ομαδικές. Είναι μία απ' τις πιο χαρούμενες μέρες που έχω μες στο MasterChef», δήλωσε ο ίδιος λίγο μετά τη μεγάλη νίκη του.

Λευτέρης MasterChef-

«Με αυτό το πιάτο κερδίζεις 1000€, είσαι στη δεκάδα και είσαι σίγουρα σε αυτούς που θα διεκδικήσουν το 3ο μεγαλύτερο έπαθλο του φετινού διαγωνισμού συνολικής αξίας 20.000€», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, δίνοντάς του συγχαρητήρια, με τον διαγωνιζόμενο να τον ευχαριστεί εμφανώς συγκινημένος στη συνέχεια.

«Με συγκίνησαν τα λόγια και η νίκη, και το πιάτο. Πίστευα στο πιάτο αυτό, ήθελα να πάει καλά και πήγε, οπότε μου βγήκε η συγκίνηση», ανέφερε στην κάμερα του MasterChef ο Λευτέρης.