Survivor highlights 15/4: Η ανακοίνωση του Λιανού για τους άνδρες των 2 ομάδων και ο παίκτης που κινδυνεύει να γυρίσει Ελλάδα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 15/4: Η ανακοίνωση του Λιανού για τους άνδρες των 2 ομάδων και ο παίκτης που κινδυνεύει να γυρίσει Ελλάδα

Το πρώτο επεισόδιο Survivor μετά το πάρτι της ένωσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 15/4. Βγήκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ λίγο νωρίτερα έγινε μια ανακοίνωση που αναστάτωσε τους άνδρες των δυο ομάδων.

Τα 14/4 highlights του Survivor

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έφερε αντιδράσεις: «Για τις επόμενες δύο εβδομάδες...»

Η καταρρακτώδης βροχή προκάλεσε προβλήματα, με τους παίκτες και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να δυσκολεύονται να συνεννοηθούν στην καθιερωμένη συνάντηση, που έχουν κάθε μέρα πριν μπουν στον στίβο μάχης. Ωστόσο υπήρχε μία ανακοίνωση που έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε και αφορούσε περισσότερο τις γυναίκες της παραλίας που όσο πάνε και λιγοστεύουν.

Αυτό σημαίνει περισσότερη κούραση για όσες απομένουν, που τρέχουν περισσότερο και επιλέγονται πιο συχνά στα ματσαρίσματα από τις υπόλοιπες. Κάπου εδώ, ωστόσο, μπαίνει ένα προσωρινό στοπ από την παραγωγή καθώς κερδίζουν προσωρινή ασυλία ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

«Θέλω όλα τα γυναικεία αυτιά συγκεντρωμένα εδώ. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες τα κορίτσια μας θα παραμείνουν ασφαλή. Θα έχουμε μόνο ανδρικές υποψηφιότητες και αποχωρήσεις για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Είναι πολύ σημαντικό τα κορίτσια να συνεχίσουν να συνεισφέρουν πόντους στους αγώνες που θα παίξουν, για να προστατέψουν τα αγόρια», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης: Survivor: Τραγικές στιγμές για τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή - Ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό

Ακολούθησαν πειράγματα στην Χρύσα Χατζηγεωργίου που μέχρι σήμερα έχει βρεθεί 6(!) φορές υποψήφια και πλέον για δύο εβδομάδες δεν χρειάζεται να φοβάται μήπως αγωνιστεί. «Είμαι πολύ χαρούμενη, δεν θα άντεχα άλλο να τρέχω σε μονομαχίες. Ήρθε τη σωστή στιγμή», δήλωσε ανακουφισμένη η παίκτρια των Μπλε.

«Καλό είναι αυτό, γιατί οι γυναίκες χρειάζονται να ξεκουραστούν, ίδιως η Χρύσα. Οι άντρες μάς έχουν ξεκληρίσει, είναι σειρά τους να μπουν σε μονομαχία. Θα στηρίξουμε όσο μπορούμε αυτούς που πρέπει να παραμείνουν και είναι πιο δυνατοί», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δώρα Νικολή.

«Η ομάδα δυνάμωσε με την αποχώρηση της Άιρα, αλλά αυτό θα πρέπει να φανεί και αγωνιστικά, όχι μόνο στα στατιστικά. Θα παλεύουμε κάθε μέρα όπως παλεύουμε πάντα, για να μην είναι κανένα αγόρι στη μονομαχία», σημείωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

Έληξε το πρώτο αγώνισμα μετά την ένωση – Αυτή η ομάδα κέρδισε την 1η ασυλία

Εξαντλημένοι εμφανίστηκαν οι παίκτες καθώς έμειναν ξύπνιοι μέχρι τις 4 το πρωί για το πάρτι της ένωσης. Η κούραση φάνηκε στον στίβο μάχης, με άπαντες να μην δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ορισμένους μάλιστα να μην κρύβουν την απογοήτευσή τους. Ανάμεσά τους η Ασημίνα Χατζηανδρέου, που δεν έχει επανέλθει μετά τον τραυματισμό στο χέρι της και αντέδρασε έντονα, όταν έχασε από την Αναστασία Τσέρου.

Δείτε επίσης: Χρήστος Δάντης σε Τάκη Καραγκούνια μετά το "καρφί" στην Ασημίνα: «Δεν θέλω να του απαντήσω, θέλω να τον ρωτήσω όμως! Δεν σκέφτεται ότι...»

Παρότι οι δύο ομάδες μένουν πλέον στην ίδια παραλία, Κόκκινοι και Μπλε συνεχίζουν να αγωνίζονται για την επιβίωση της δικής τους «φυλής», κάτι που φάνηκε και στο επεισόδιο της Δευτέρας. Μόνο μία απ' τις δύο θα μπορούσε να επιστρέψει με τη νίκη και τελικά δεν έγινε η έκπληξη. Για τους Μπλε έκαναν λόγο τα spoilers, επιβεβαιώθηκαν;

Φυσικά και ναι, με τελικό σκορ 12-10, και τους Κόκκινους να καλούνται (ξανά) να επιλέξουν ποιος παίκτης τους θα είναι και ο πρώτος που θα δώσει μάχη για την παραμονή του. Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα η αποχώρηση είχε πάλι κόκκινο χρώμα, καθώς επέστρεψε στην Ελλάδα η Άιρα Αντομαϊτύτε.

Αυτή τη φορά πάντως δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς το φύλο της υποψηφιότητας, όπως υπήρχε κάθε φορά που κάποια ομάδα κέρδιζε την πρώτη ασυλία.

Δεν έφερε νίκες και τον έβγαλαν ξανά στον τάκο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άντρες στο Survivor πλέον, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός πριν από λίγη ώρα, η παραγωγή αποφάσισε να δώσει ασυλία στις γυναίκες που μειώνονται επικίνδυνα σε αριθμό όσο περνάει ο καιρός. Πλέον οι «εύκολοι στόχοι» τελείωσαν για Κόκκινους και Μπλε που κλείδωσαν το φύλο για τις επόμενες δύο εβδομάδες τουλάχιστον.

Νικητές στον αποψινό αγώνα ασυλίας ήταν οι Μπλε, κάτι που σημαίνει πως οι Κόκκινοι έπρεπε να πάνε στην κάλπη. Η απόφαση ήταν ομόφωνη με τους παίκτες να δηλώνουν ότι οι λόγοι που επέλεξαν τον πρώτο μονομάχο είναι καθαρά αγωνιστικοί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βγάζουν στον τάκο, καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά στη συγκεκριμένη θέση. Ως μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες, σίγουρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των υποψήφιων προς αποχώρηση στο μυαλό αρκετών παικτών του Survivor, ενώ η εικόνα του στους στίβους μάχης δεν βελτιώνει την κατάσταση.

Πρώτος μονομάχος για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους που δέχτηκε ψύχραιμα την απόφαση των συμπαικτών του.