Survivor αποκλειστικό: Τέλος από το παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής - Αποχωρεί με δάκρια στα μάτια

Η τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor αποκλειστικό: Τέλος από το παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής - Αποχωρεί με δάκρια στα μάτια

Δύσκολα, όπως μαθαίνουμε ήταν τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο για τον παίκτη της μπλε ομάδας, Τζέιμς Καφετζής. Δυστυχώς η χαρά που είχε στο πάρτι της ένωσης του Survivor του βγήκε ξινή αφού λίγες ημέρες πριν δούμε εμείς το επεισόδιο στην τηλεόραση - είμαστε πίσω 3-4 24ωρα - έγινε γνωστό πως ο πατέρας του, Λευτέρης, ναυάγησε στον ειρηνικό.

Σύμφωνα λοιπόν, με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, και με βάση όσα είπε ο Μάικ Καφετζής, ο αδερφός του James, ο μπαμπάς τους αποδείχθηκε πραγματικός Survivor, μιας και κατάφερε να επιβιώσει στη μέση του Ειρηνικού, ενώ βούλιαζε το σκάφος του.

«Το βράδυ ενώ ταξίδευε έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, έσπασε το κατάρτι, έπεσε το κατάρτι κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτριες, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν... Κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που μπαίνει μέσα στο πλοίο. Σιγά σιγά βούλιαζε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Το καράβι χτυπιόταν δεξιά κι αριστερά κι ο πατέρας μου έπεσε και χτύπησε το ισχίο του και μετά για να μη χτυπήσει περισσότερο, τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στην ουσία ξάπλωσε απλά στο πάτωμα - στη γέφυρα του πλοίου - για να είναι ακίνητος» εξήγησε ο αδερφός του Τζέιμς για την περιπέτεια που πέρασε ο μπαμπάς του, ο οποίος έχοντας κάνει στους βατραχανθρώπους είναι ένας άνθρωπος που δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Τέλος καλό, ωστόσο και όλα καλά για τον μπαμπά του Τζέιμς, αφού ένα αλιευτικό που βρέθηκε εκεί κατάφερε να τον σώσει.

Στο αποψινό 16/4 επεισόδιο του Survivor, λοιπόν, η παραγωγή θα ενημερώσει τον Τζέιμς Καφετζή για το τι συνέβη (δείτε εδώ το trailer που δείχνει την στιγμή που μαθαίνει την αλήθεια). Ο παίκτης της μπλε ομάδας θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Δεν θα ξέρει τι να κάνει, τι να πράξει, τι να πει.

Οι συμπαίκτες του, επίσης, παγωμένοι.

Αποχωρεί από το Survivor ο Τζέιμς Καφετζής

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 16/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Κι ενώ οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον παίκτη να παραμένει στο παιχνίδι, η απόφασή του άλλαξε και σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που ήρθαν στα χέρια μας ο Τζέιμς Καφετζής έχει φύγει ήδη από την παραλία και περιμένει πως και πως να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του γιατί η υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο.

Δείτε επίσης: Survivor: ΟΡΙΣΤΕ; Πόσα χρήματα έχει πάρει ο Τζέιμς Καφετζής για 15 εβδομάδες στο παιχνίδι