Survivor spoiler 16/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Κόκκινοι ή μπλε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 16/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Η 15η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε με διαφορετικό mood, πιο ευχάριστο, αφού οι παίκτες που κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι τώρα, έζησαν την εμπειρία της ένωσης κι εμείς σαν τηλεθεατές είδαμε τον Σάκη Ρουβά να τραγουδά επί 40 λεπτά στις οθόνες μας (δείτε εδώ πόσα λεφτά ζήτησε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί γι' αυτό). Δυστυχώς, όμως, λίγα 24ωρα μετά και το mood θα αλλάξει εντελώς.

Μετά την πρώτη μέρα σε κοινή παραλία, μπλε και κόκκινοι απόψε θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα πολύ βαρύ νέο. Πιο συγκεκριμένα το δυσάρεστο αυτό γεγονός που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός όπως φαίνεται και στο trailer (δείτε το εδώ) θα αφορά τον Τζέιμς Καφετζή. Ο πατέρας του ναυάγησε στον ειρηνικό. Παρά το γεγονός πως τελικά όλα πήγαν καλά και σώθηκε ο άνθρωπος ο Τζέιμς όταν το μάθει προφανώς θα παγώσει.

Ποια θα είναι η απόφαση του; Θα παραμείνει στο παιχνίδι ναι ή όχι; (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ)!

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί μετά τον αγώνα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Ποια ομάδα του Survivor θα κερδίσει απόψε 16/4;

Η πρώτη νίκη της εβδομάδας πήγε στους μπλε αφού μπήκαν δυναμικά στον χθεσινό στίβο μάχης. Το φαγητό της ένωσης φαίνεται πως τους έκανε καλό.

Δείτε επίσης: Survivor: ΟΡΙΣΤΕ; Πόσα χρήματα έχει πάρει ο Τζέιμς Καφετζής για 15 εβδομάδες στο παιχνίδι

Αποτέλεσμα αυτού, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους - αφού οι γυναίκες και των δυο ομάδων είναι προστατευμένες για τις επόμενες 15 μέρες...

Σήμερα, λοιπόν, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα που θα κερδίσει είναι η Κόκκινη ομάδα! Η ψυχολογία τους θα αλλάξει μετά την χθεσινή ήττα. Έτσι ξέρουμε μέχρι στιγμής αλλά το τελικό spoil θα το έχουμε μέσα στην ημέρα, όταν μιλήσουμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο. Με όλα αυτά που συμβαίνουν με τον Τζέιμς έχουν έρθει τα πάνω κάτω... Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση άραγε;

UPDATE ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Μπλε τελικά σήμερα ξανά νίκη! 2 σερί ασυλίες και τα πράγματα ζορίζουν για τους Κόκκινους!