My Style Rocks - Ένταση και κλάματα στο πλατό: «Μαζέψου λίγο γιατί έχεις μπερδευτεί, κακιασμένη»

Ξέσπασε η Νατάσα για την Νικολίνα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks - Ένταση και κλάματα στο πλατό: «Μαζέψου λίγο γιατί έχεις μπερδευτεί, κακιασμένη»

Νέα κόντρα στο My Style Rocks, με την Νικολίνα Νικολούζου και τη Νατάσα Βελιανίτη να έρχονται σε ανοιχτή σύγκρουση στο σημερινό επεισόδιο. Η επιλογή του balloon dress, που έκανε σήμερα (16/4) η δεύτερη, δεν άρεσε καθόλου στην συμπαίκτριά της και τη βαθμολόγησε με 1, προκαλώντας την έκρηξή της.

«Να πάω να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω, τζάμπα πήρα το φόρεμα, με κοροϊδέψανε», σχολίασε ειρωνικά η Νατάσα στην κριτική της Νικολίνας, ενώ όταν εκείνη χαρακτήρισε «τραγικά» τα πράσινα παπούτσια της, τότε ξέσπασε: «Τραγικό είναι αυτό που φοράς εσύ, για τελετή είσαι!». Η Νικολίνα σε εκείνο το σημείο έκανε κοροϊδευτικά ότι σηκώνει το τηλέφωνο και απάντησε στη συμπαίκτριά της στο My Style Rocks: «Από το κοντρόλ μου λένε ότι λες βλακείες».

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς: «Ας έρθουν να μας κάνουν μασάζ, να μας...» - Το αιχμηρό σχόλιό για το ''κόψιμο'' του My style rocks

«Μαζέψου λίγο γιατί έχεις μπερδευτεί, κακιασμένη», ήταν η «φαρμακερή» ανταπάντηση της Νατάσας Βελιανίτη.

Τα δάκρυα της Νατάσας μπροστά στους κριτές του My Style Rocks

Όταν βρέθηκε απέναντι από τους κριτές, η παίκτρια του My Style Rocks ξέσπασε σε κλάματα. «Αυτό είναι από τα νεύρα μου. Δεν πρόκειται να βγάλω άκρη. Εγώ δεν μπορώ να συνεννοηθώ... Με την αρνητική ενέργεια χάνεται η χαρά. Όταν δεν κολλάω με κάποια άτομα, απλά δεν συναναστρέφομαι. Εδώ πέρα όμως πρέπει να συναναστρέφομαι με πολλά άτομα και αυτό κάποιες φορές με φορτίζει και δεν αντέχω, ειδικά όταν ακούω κάποια πράγματα που δεν στέκουν. Νιώθω ότι εδώ κοροϊδευόμαστε τελείως...», είπε η Νατάσα Βελιανίτη

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του My Style Rocks κατέληξε: «Κάποιες κοπέλες μπορεί να με θεωρούν απειλή, γι' αυτό και βάζουν 1. Παρόλα αυτά δεν θα ξανακάνω σε καμία τη χάρη να χάσω τον έλεγχο»