Survivor 2024 – Ο Τζέιμς Καφετζής μιλάει πρώτη φορά για το ναυάγιο του πατέρα του: «Είμαι σε σοκ»

«Ένιωσα να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ο Τζέιμς Καφετζής μιλάει πρώτη φορά για το ναυάγιο του πατέρα του: «Είμαι σε σοκ»

Μία μεγάλη δοκιμασία περνάει αυτές τις ημέρες η οικογένεια του Τζέιμς Καφετζή, καθώς ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό. Μπορεί ο κ. Λευτέρης Καφετζής να είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο ο παίκτης του Survivor είναι ξεκάθαρο ότι δεν νιώθει άνετα να βρίσκεται μακριά από τους δικούς του ανθρώπους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Ένιωσα πραγματικά να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου, δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που ακούω, και ας μου έλεγαν ότι ο πατέρας μου ζει. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα μου, στα αδέρφια μου και στον πατέρα μου προφανώς. Το καλό της ιστορίας είναι πως είναι μια χαρά», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Και συμπλήρωσε, μιλώντας στον καλό του φίλο στο Survivor, Γιώργο Γκιουλέκα: «Η παραγωγή μου είπε ότι είχε μία μεγάλη κακοκαιρία, έσπασε το κατάρτι και έγινε ρήγμα στο σκάφος. Αν αργούσαν μία ώρα να τον εντοπίσουν θα είχε βουλιάξει εντελώς το ιστιοπλοϊκό και στην ουσία θα ήταν πάνω σε ένα τρίμετρο φουσκωτό στη μέση του Ατλαντικού».

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό: Τέλος από το παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής - Αποχωρεί με δάκρια στα μάτια

Οι σκέψεις του Τζέιμς στο Survivor μετά τα δυσάρεστα νέα

Ο παίκτης του Survivor ανέλυσε περαιτέρω το σκεπτικό του λέγοντας: «Τώρα που ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι καλά σκέφτομαι πιο πολύ τη μητέρα μου, γιατί ζορίζεται τόσα χρόνια να τον αφήνει να κάνει τόσα πολλά ταξίδια. Είναι των άκρων, ο πατέρας μου έχει άγνοια κινδύνου, ενώ η μητέρα μου είναι πολύ συντηρητική. Σε αυτά τα ταξίδια ήταν πολύ τρομαγμένη».

«Το ταξίδι του Ειρηνικού την ανησυχούσε πιο πολύ απ' όλα, δεν ήταν καθόλου χαρούμενη που θα το έκανε μόνος του, αλλά εκείνος δεν ήθελε να πάρει κανέναν μαζί του. Ίσως είχε την αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά, όπως και έγινε. Είμαι πολύ μπερδεμένος και συναισθηματικά φορτισμένος, είμαι ακόμη σε σοκ, δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω πάρει πολλά από τον πατέρα μου, όπως η τρέλα, το πείσμα, όταν θέλω κάτι το κυνηγάω και ζυγίζω τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εμένα», κατέληξε ο Τζέιμς Καφετζής.

Θετική εντύπωση προκαλεί η αντίδραση του Αλέξη Παππά, που παρά την κόντρα τους, στέκεται στο πλευρό του και προσπαθεί να τον πείσει να είναι ψύχραιμος.