MasterChef 2024 – Παρουσίασε τη χειρότερη προσπάθεια και αποχώρησε: «Σήμερα τα παράτησα και φάνηκε»

«Στενοχωριέμαι για την απόδοσή μου...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024 – Παρουσίασε τη χειρότερη προσπάθεια και αποχώρησε: «Σήμερα τα παράτησα και φάνηκε»

Στην τελική του φάση μπαίνει το MasterChef με την παραμικρή αστοχία πλέον να μπορεί να κοστίσει στον καθένα την παραμονή του στον διαγωνισμό. Η εβδομάδα-θρίλερ ολοκληρώθηκε νωρίς για έναν διαγωνιζόμενο, καθώς μόλις στη δεύτερη ημέρα της είχαμε αποχώρηση ανεξαρτήτως μπριγάδας -οι παίκτες αγωνίστηκαν ο καθένας για τον εαυτό του. Απ' τη διαδικασία εξαιρέθηκε μόνο ο Λευτέρης, που κέρδισε τη χθεσινή δοκιμασία, και προκρίθηκε στους έντεκα. Θα ακολουθήσει άλλη μία αποχώρηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Δείτε επίσης: MasterChef 2024 - Τα πήρε όλα: Την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού

Στο τέλος της αποψινής δοκιμασίας αποχώρησης στο MasterChef, η Βιβή, ο Ηλίας και ο Χρήστος ήταν οι τρεις υποψήφιοι. Το «θρίλερ» τελείωσε νωρίς για τον τελευταίο, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τον στέλνει στην ασφάλεια του εξώστη. Ο κριτής ανακοίνωσε με... ιδιαίτερο τρόπο ποιος παρέμεινε τελικά στον διαγωνισμό, λέγοντας: «Έρχονται πολύ πιο απαιτητικές δοκιμασίες, κι εσύ θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις, γιατί με αυτό το πιάτο είσαι στους 11, Ηλία»!

Οι δηλώσεις των διαγωνιζόμενων στο MasterChef

«Ήταν πολύ έντονη στιγμή, η πιο έντονη που έχω ζήσει μέχρι τώρα στον διαγωνισμό», δήλωσε ανακουφισμένος ο Ηλίας μετά την παραμονή του στο MasterChef, για να συμπληρώσει σχετικά με την διατύπωση του Σωτήρη Κοντιζά: «Ήταν μία τιμωρία, πρέπει να μου στέρησαν δέκα χρόνια απ' τη ζωή μου. Αυτό έγινε φαντάζομαι για να πάρω ένα μάθημα».

«Στενοχωριέμαι για την απόδοσή μου, παρόλα αυτά νιώθω γεμάτη από την εμπειρία μου με τα παιδιά, από εσάς ως κριτές, από δοκιμασίες... Κλάψαμε, γελάσαμε, τα κάναμε όλα. Έχω συγκινηθεί βέβαια, δεν γίνεται. Ήταν γ@μώ τις φάσεις, δεν μετανιώνω για τίποτα. Το ταξίδι ήταν πολύ έντονο, έντονοι χαρακτήρες όλοι μας, αλλά φεύγω πλήρης. Είχα άγχος μπαίνοντας και ανακούφιση βγαίνοντας. Πρέπει να παλεύουμε, εγώ σήμερα τα παράτησα και φάνηκε στο πιάτο», δήλωσε η Βιβή