My Style Rocks - Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ξεσπά: «Δεν βρίσκω λόγο να διαγωνίζομαι πια»

Η έκρηξη της Νικολίνας και η έντονη διαφωνία στο πλατό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks - Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ξεσπά: «Δεν βρίσκω λόγο να διαγωνίζομαι πια»

Επεισοδιακή ήταν (και) η αποψινή εμφάνιση της Ζέτας Θεοδωροπούλου στο My Style Rocks, όπου φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι διαγωνιζόμενες έχουν χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα» και ψηφίζουν ανάλογα με τις φιλίες τους, αντί για να βαθμολογούν αντικειμενικά κάθε look.

Όλα ανάποδα πήγαν για την πολυσυζητημένη παίκτρια του My Style Rocks, καθώς όπως παραδέχτηκε μετά την πασαρέλα της αντιμετωπίζει πόνους από φουσκάλες στα πόδια, ενώ οι πόνοι... συνεχίστηκαν και όταν γύρισαν οι καρτέλες με τις βαθμολογίες. Ορισμένες της είχαν δώσει 4άρια και άλλες έναν γλυκύτατο άσο!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τις χαμηλές βαθμολογίες, ενώ ούτε η αιτιολόγηση την έπεισε και άφησε αιχμές στον αέρα του My Style Rocks. «Δεν βρίσκω λόγο να διαγωνίζομαι πια. Είναι συγκεκριμένα τα πράγματα... Δεν βλέπω να εκτιμάται κάποια προσπάθεια, όποια και να είναι αυτή, όλα τα σχόλια είναι ακυρωτικά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: My Style Rocks - Ένταση και κλάματα στο πλατό: «Μαζέψου λίγο γιατί έχεις μπερδευτεί, κακιασμένη»

Η έκρηξη της Νικολίνας για τις βαθμολογίες στο My Style Rocks

Σε εκείνο το σημείο είπε την άποψή της η Νικολίνα, που δεν θεώρησε άδικους τους άσους, αλλά τα... 4άρια που πήρε η συμπαίκτριά της, κάνοντας λόγο για κλίκα όσων βαθμολόγησαν θετικά την Ζέτα Θεοδωροπούλου στο My Style Rocks.

«Αυτό με τα 4άρια χωρίς λόγο έχει καταντήσει αηδία. Πραγματικά. Συμφωνείς, Σιμόν, και το κάνεις! Δεν θα λες για εμένα. Βάζετε 4άρια σε look που είναι άκυρα. Έχω κουραστεί να χαντακώνομαι με άκυρες βαθμολογίες και η Νατάσα να παίρνει 4! Γενικά σε αυτή την κλίκα μπαίνουν βαθμοί χωρίς λόγο και αντικειμενικότητα. Είμαι η μόνη που έχει ακούσει πολλά για τους βαθμούς της και δεν έχει σχολιαστεί ούτε μια φορά», είπε η Νικολίνα σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στο My Style Rocks