My Style Rocks – Απίστευτο σκηνικό με Ζέτα και Νικολίνα: «Θα με κάνεις "ντα" λες και είσαι η μαμά μου»

Οι τσακωμοί συνεχίζονται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks – Απίστευτο σκηνικό με Ζέτα και Νικολίνα: «Θα με κάνεις

Σε δύο στρατόπεδα έχουν χωριστεί οι παίκτριες στο My Style Rocks, κάτι που φαίνεται από τις βαθμολογίες που δίνουν η μία στην άλλη, αλλά και από τις έντονες αντιπαραθέσεις που έχουν στο πλατό. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και η Νικολίνα Νικολούζου συνέχισαν το μεταξύ τους beef για ακόμα μία ημέρα, καθώς μπορεί το θέμα του gala να ήταν η αρχαία Ελλάδα, αλλά μάλλον τα... γαλλικά επικράτησαν.

Το look της Νικολίνας, που έκανε παρέλαση με τη νικήτρια του My Style Rocks, την Μορτασία, δεν εντυπωσίασε την Ζέτα, που σχολίασε σε έντονο ύφος: «Αυτοαποκαλείται συνέχεια νικήτρια... Η φιγούρα σου μου θυμίζει γκέισα. Αυτό που φοράς το βλέπω σαν ρόμπα. Άκου, Νικολίνα, μάθε να σέβεσαι! Άμα θέλεις να κερδίζεις τηλεοπτικό χρόνο, μπορείς να το κάνεις με άλλο τρόπο. Εντάξει; Σου ρίχνω 20 χρόνια! Μια εβδομάδα μου, η ζωή σου όλη».

Και συμπλήρωσε μάλιστα: «Μάθε να σέβεσαι. Μου έχεις δείξει πάρα πολλές φορές ότι δεν σέβεσαι και δεν έχω μιλήσει εδώ και δυο μήνες».

Δείτε επίσης: My Style Rocks - Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ξεσπά: «Δεν βρίσκω λόγο να διαγωνίζομαι πια»

Η απάντηση της Νικολίνας στο My Style Rocks

Λογικό ήταν να υπάρχει αντίδραση από την πλευρά της Νικολίνας, που σημείωσε: «Δεν σου έχω δείξει ποτέ ασέβεια, εντάξει. Αυτή η θυματοποίηση ξαφνικά, Ζέτα, που πάντα σου δείχνουμε ασέβεια άμα σου βάλουμε χαμηλό βαθμό και σε έχουμε στήσει στον τοίχο, και όλα αυτά... Όταν τα λόγια σου δεν στέκουν, φυσικά και θα φέρω αντίρρηση».

Η ένταση συνεχίστηκε

Πληρωμένη ήταν η απάντηση της Νικολίνας, λίγη ώρα αργότερα και στη Σιμόν, που έχει πάρει το μέρος της Ζέτας στο My Style Rocks. «Είσαι εκτός θέματος, το look είναι παλιομοδίτικο, είναι λες και είσαι η μαμά της Διονυσίας (σ.σ. Κούκιου)», της είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ρώτησε και την Ζέτα γιατί έδωσε υψηλή βαθμολογία, με το μοντέλο να αντιδράει: «Σύνελθε και σοβαρέψου. Ποια είσαι εσύ που θα μου πεις γιατί έβαλα πέντε;». Η Νικολίνα δεν κρατήθηκε και απάντησε πάλι σε ειρωνικό τόνο στη συμπαίκτριά της στο My Style Rocks: «Θα με κάνεις ντα λες και είσαι η μαμά μου;»