Survivor 18/4: «Κάτι άκουσα...Για εμάς λες;» - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα στη Δαλάκα & στον Φάνη μετά τον χλευασμό του

Τον άκουσε ''κρυφά'' και ζήτησε τα ρέστα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 18/4: «Κάτι άκουσα...Για εμάς λες;» - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα στη Δαλάκα & στον Φάνη μετά τον χλευασμό του

Οι μαχητές φαίνεται να έχουν πάρει τα πάνω τους παρά τις τελευταίες ήττες τους στο Survivor. Η μέτρια αυτή αγωνιστική πορεία - όπως είναι φυσικό - συμβάλλει και στη μέτρια ψυχολογία των μπλε στον πάγκο και στην καλύβα.

Την Πέμπτη 18/4, όσο οι δύο ομάδες ήταν στην παραλία είδαμε τον Φάνη να σχολιάζει μπροστά σε όλους την κόκκινη ομάδα με ύφος όχι και τόσο φιλικό. Τότε ήταν μάλιστα η στιγμή, που η Κατερίνα Δαλάκα άκουσε όσα είπε ο Μπολέτσης και ''μπήκε στη μέση'' για ζητήσει τα ρέστα.

Δείτε επίσης: Survivor: Πρώην σύντροφος της Κατερίνας Δαλάκα έσωσε τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή από το ναυάγιο - Αυτός είναι!

Οι αιχμές ανάμεσα στη Κατερίνα Δαλάκα και στον Φάνη Μπολέτση στο Survivor

Φ: Καλά, έχω τρομερή όρεξη σήμερα για το έπαθλο, θα τους κάνουμε όπα. Θα αφήσουμε πίσω τη χθεσινή κακή ημέρα γιατί αν δεν κάνω λάθος, δεν νομίζω ότι με ακούνε τα παιδιά από απέναντι αλλά στις ασυλίες είναι 5/2; Πόσο είμαστε;

Κ: Κάτι άκουσα για όπα...Για εμάς λές; Για ποιον λες;

Φ: Συνήθεια είναι, συνήθεια που έγινε λατρεία

Κ: Ααα θα χάσεις!

Φ: Όχι, 5/2 είναι Κατερινάκι!

Κ: Παιδιά, ξυπνήστε τον λίγο γιατί κοιμάται ακόμα. Είναι πρωί...

Φ: Τώρα μετά από αυτήν την κακή παρένθεση μπορούμε να συνεχίζουμε να λέμε τις κουβέντες μας σαν μια ομάδα δεμένη. Κακή παρένθεση ήταν η ήττα και η Κατερίνα που ήρθε εδώ να μας ενοχλήσει...Δεν τη βλέπουμε!

Η ομάδα που κερδίσει σήμερα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr μετά την χθεσινή 17/4 ήττα - οι μπλε είναι κομμάτια. Δεν είναι καλά ούτε αγωνιστικά ούτε ψυχολογικά. Θα χάσουν πάλι σήμερα από τους κόκκινους και θα ψηφίσουν κι άλλον συμπαίκτη τους. Ποιον; Το ξέρουμε και αυτό (δείτε εδώ).