Survivor 18/4: Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Θα αγωνιστεί στη σημερινή μονομαχία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 18/4: Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Την Πέμπτη 18/4 οι μαχητές μετά την ήττα τους στο Survivor οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και πιο συγκεκριμένα στην κάλπη ψηφίζοντας έναν συμπαίκτη τους, ως τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση από το παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι όλα δείχνουν ότι ο Τζέιμς Καφετζής, που βγήκε από την κάλπη της Τετάρτης 18/4 θα αποχωρήσει από τη σημερινή μονομαχία και μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα εγκαταλείψει τον αγώνα.

Ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση 18/4 από το Survivor

Δείτε επίσης: Survivor spoiler αποκλειστικό: Εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν - Το ξαφνικό συμβούλιο που δεν θα δείξουν οι κάμερες

Σε ότι αφορά όμως τον 4ο υποψήφιο είναι αυτός ακριβώς που σας ανέφερε το Youweekly.gr. To όνομα του; Θοδωρής Τουρκογεώργος!

Τα τρυφερά τετ - α- τετ Χρύσας και Φάνη

Νωρίτερα, ο Σταμάτης Ταλαδιανός έγινε αυτόπτης μάρτυρας των τρυφερών στιγμών ανάμεσα σε Χρύσα και Φάνη. Το ενδιαφέρον ανάμεσα στους δύο παίκτες είχε εκδηλωθεί και στο παρελθόν. Αυτή τη φορά όμως οι δύο τους είχαν μπει μαζί στη θάλασσα, έπιαναν ο ένας το χέρι του άλλου και γενικότερα ήταν αρκετά πιο διαχυτικοί σε σχέση με άλλες φορές.