Survivor 2024: Μπήκαν λαβωμένοι στον στίβο μάχης, αλλά πήραν την ασυλία με double score

Αναμενόμενο...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Μπήκαν λαβωμένοι στον στίβο μάχης, αλλά πήραν την ασυλία με double score

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor με αναταραχές, καθώς πριν ακόμα μπουν οι παίκτες στον στίβο μάχης έπρεπε να αντιμετωπίσουν δύο μεγάλες αλλαγές. Πέρα από τον Τζέιμς Καφετζή, οικειοθελώς αποχώρησε επίσης ο Αλέξης Παππάς, για οικογενειακούς λόγους. Ο ηθοποιός και (πρώην) παίκτης των Κόκκινων δεν διευκρίνισε περαιτέρω τους λόγους που αποφάσισε να αφήσει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο.

Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν. Κάθε πόντος μετράει, και θα συμψηφίζεται στο τέλος της εβδομάδας για να αποφασιστεί ποια ομάδα πρόκειται να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Μάλιστα τα έπαθλα μεγαλώνουν, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους Survivors ότι η παραγωγή ξεσκονίζει τα διαβατήριά τους γιατί έρχονται κι άλλα ταξίδια.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Αποχώρησε επίσημα ο Αλέξης Παππάς και αλλάζει το παιχνίδι: «Ο σκοπός που έφυγε είναι ιερός»

Η ομάδα που πήρε την ασυλία στο Survivor

Λαβωμένες μπήκαν και οι δύο ομάδες στον στίβο μάχης, με Κόκκινους και Μπλε να θέλουν ένα καλό ποδαρικό στo Survivor. Μόνο μία ομάδα βέβαια θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα, και μέχρι τη μέση του αγώνα, το αποτέλεσμα φαινόταν αμφίρροπο. Αυτό άλλαξε με ένα δραματικό προβάδισμα να καταλήγει σε νίκη με double score.

Στα highlights αξίζει να σημειωθεί πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή έφερε στην ομάδα της τέσσερις πόντους και ο Φάνης Μπολέτσης άλλους τρεις στο τελικό 12-6. Προς το τέλος του αγώνα ένας κύβος... απογειώθηκε από τον Θοδωρή Τουρκογέωργο και προσγειώθηκε στο κούτελο του Χριστόφορου Ταξίδη, αφήνοντας του καρούμπαλο.

Ποιοι ήταν αυτοί που κατέκτησαν το τοτέμ; Οι Μπλε, που φάνηκαν να διαχειρίζονται καλύτερα την απουσία του Τζέιμς Καφετζή, απ' ότι οι Κόκκινοι εκείνη του Αλέξη Παππά αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει ότι σε λίγη ώρα θα ψηφίσουν και τον πρώτο υποψήφιο. Θυμίζουμε ότι πλέον οι μονομαχίες δεν έχουν διάκριση φύλου, που σημαίνει πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος, άντρες-γυναίκες μπορούν να βγουν στον τάκο ανά πάσα στιγμή.

TAGS