Survivor 22/4: Νικητές με σημαντική διαφορά στο σκορ - Ποια ομάδα κέρδισε τη 2η ασυλία της εβδομάδας

Μπλε ή κόκκινοι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 22/4: Νικητές με σημαντική διαφορά στο σκορ - Ποια ομάδα κέρδισε τη 2η ασυλία της εβδομάδας

Τη Δευτέρα 22/4 μαχητές και διάσημοι αγωνίστηκαν σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor. Λίγο νωρίτερα είδαμε να διαταράσσονται οι ισορροπίες μιας και μία ατάκα του Παπαχαραλάμπους εξόργισε Χρύσα και Σταυρούλα.

Η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας 22/4 στο Survivor

Σε ό,τι αφορά τη νίκη, ο αγώνας σήμερα έληξε με τελικό σκορ 12/6, όπως ακριβώς συνέβη και την Κυριακή 21/4. Μαχητές ή διάσημοι πήραν την ασυλία; Όπως σωστά σας τα είχαμε πει από νωρίς στο Youweekly.gr νικητές και σήμερα ήταν οι μαχητές.

Αυτή η παίκτρια θα ψηφιστεί απόψε 22/4

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την χθεσινή 21/4 ήττα των Κόκκινων, λοιπόν, ήταν ο Γιάννης Περπατάρης μετά από δική του προτροπή. Ποιος θα είναι ο δεύτερος;

Οι Κόκκινοι λοιπόν, θα πάνε πάλι με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα στο συμβούλιο του νησιού. Η ψυχολογία τους χάλια. Ποιον θα ψηφίσουν; Γυναίκα θα ψηφίσουν! Σας περνάει από το μυαλό ποια; Δεν είναι και πολλές άλλωστε οι επιλογές!

Δώρα Νικολή θα βγει στον τάκο απόψε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες και τώρα το παιχνίδι αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Αναμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι.

Η μονομαχία αυτή την εβδομάδα θα είναι αλλιώς...