Survivor spoiler 22/4: ΣΦΑΓΗ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Κόκκινοι ή μπλε ξανά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 22/4: ΣΦΑΓΗ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Μετά τις έκτακτες και ξαφνικές αποχωρήσεις που πραγματοποιήθηκαν τόσο στην ομάδα των Μπλε (Τζέιμς Καφετζής) όσο και στην ομάδα των Κόκκινων (Αλέξης Παππάς) οι κανονισμοί στο Survivor άλλαξαν και πλέον μπορούν να ψηφιστούν ως μονομάχοι και άντρες και γυναίκες ταυτόχρονα. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το ποιος θα κερδίσει την ασυλία της ημέρας και κάθε ημέρας μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Πιο συγκεκριμένα εχθές, στην έναρξη της 16ης εβδομάδας του Survivor, η πρώτη ήττα που σημειώθηκε μετά την ανακοίνωση των νέων κανονισμών ήταν από την ομάδα των Κόκκινων. Ευτυχώς που δεν ζορίστηκαν στο ποιον θα ψηφίσουν αφού μετά από παράκληση του ίδιου του, ο Γιάννης Περπατάρης βγήκε στον τάκο.

Δείτε επίσης: Survivor: Ο Τζέιμς πήρε παραπάνω - Πόσα λεφτά κέρδισε ο Αλέξης Παππάς για 15 εβδομάδες στο παιχνίδι

Τι θα συμβεί με την αποψινή ασυλία στο Survivor;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ακόμα κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία από την πηγή μας αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μπλε θα συνεχίζουν να έχουν ψηλά το κεφάλι, ακόμα και μετά από αυτά που θα γίνουν με την Χρύσα Χατζηγεωργίου και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους (δείτε εδώ το trailer για να καταλάβετε περισσότερα). Μπλε, λοιπόν, μέχρι στιγμής. Αν αλλάξει κάτι γνωρίζετε πολύ καλά πως θα επανέλθουμε εδώ με update. Θα έχουμε επίσης και πολλά παρασκηνιακά αποκλειστικά σήμερα, οπότε συντονιστείτε.

UPDATE: Οριστικό! Οι μπλε παίρνουν πάλι τη νίκη!

Ποιος θα είναι άραγε ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση; (δείτε εδώ το spoil, θα είναι γυναίκα!)