Survivor spoiler 22/4: Γυναίκα η δεύτερη υποψήφια - Αυτή η παίκτρια θα ψηφιστεί απόψε!

Θα βγει στον τάκο, μαζί με τον Γιάννη Περπατάρη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 22/4: Γυναίκα η δεύτερη υποψήφια - Αυτή η παίκτρια θα ψηφιστεί απόψε!

Της ανακοινώσεως έγινε στο πρώτο επεισόδιο του Survivor για την έναρξη της 16ης εβδομάδας. Το βράδυ της Κυριακής 21/4 ο Γιώργος Λιανός μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί οικειοθελώς και έκτακτα ο Αλέξης Παππάς από το παιχνίδι(δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε) αποκάλυψε στους παίκτες πως από εδώ και πέρα όχι μόνο ψηφίζονται οι γυναίκες αλλά γίνονται μεικτοί οι αγώνες. Τι σημαίνει αυτό;

Από εδώ και πέρα θα βλέπουμε τόσο στους στίβους μάχης όσο και στις μονομαχίες ματσαρίσματα μεταξύ γυναικών και ανδρών. Η αδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη!

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την χθεσινή ήττα των Κόκκινων, λοιπόν, ήταν ο Γιάννης Περπατάρης μετά από δική του προτροπή. Ποιος θα είναι ο δεύτερος;

Γυναίκα η παίκτρια που θα ψηφιστεί απόψε 22/4 στο Survivor

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει εδώ στο Youweekly.gr από νωρίς το πρωί, η ομάδα που θα κερδίσει απόψε θα είναι και πάλι οι Μπλε. Οι Κόκκινοι θα πάνε πάλι με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα στο συμβούλιο του νησιού. Η ψυχολογία τους χάλια. Ποιον θα ψηφίσουν; Γυναίκα θα ψηφίσουν! Σας περνάει από το μυαλό ποια; Δεν είναι και πολλές άλλωστε οι επιλογές!

Δώρα Νικολή θα βγει στον τάκο απόψε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες και τώρα το παιχνίδι αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Αναμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι.

Η μονομαχία αυτή την εβδομάδα θα είναι αλλιώς...