Survivor trailer 22/4: «Χρύσα μου είσαι άχρηστη, όπως στο λέω» - Απίστευτη επίθεση Παπαχαραλάμπους σε Χατζηγεωργίου

«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 22/4: «Χρύσα μου είσαι άχρηστη, όπως στο λέω» - Απίστευτη επίθεση Παπαχαραλάμπους σε Χατζηγεωργίου

16η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ και οι αλλαγές που προέκυψαν στους κανονισμούς όσον αφορά τις εβδομαδιαίες μονομαχίες φαίνεται πως έχουν τσιτώσει τα νεύρα όλων. Στο χθεσινό επεισόδιο στο οποίο μάλιστα ανακοινώθηκε επίσημα η οικειοθελής αποχώρηση του Αλέξη Παππά, μια αποχώρηση που πρώτο το youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε στους παίκτες ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση μπορεί να είναι και πλέον άντρες και οι γυναίκες.

Αυτό σημαίνει πως από εδώ και πέρα τα ματσαρίσματα θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Πρώτο αγώνισμα ασυλίας εχθές και η νίκη πήγε στην Μπλε ομάδα με τους Κόκκινους να ψηφίζουν μετά από παράκληση του ίδιου τον Γιάννη Περπατάρη για πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Survivor: Ο Τζέιμς πήρε παραπάνω - Πόσα λεφτά κέρδισε ο Αλέξης Παππάς για 15 εβδομάδες στο παιχνίδι

Απόψε 22/4 τα πράγματα θα αγριέψουν και το όνομα της "βασίλισσας", Χρύσα Χατζηγεωργίου θα βρεθεί πάλι στο επίκεντρο, αυτή τη φορά όμως όχι για τα προσωπικά της αλλά για τις αγωνιστικές της επιδόσεις. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους θα την πει άχρηστη μπροστά σε όλους ξεσηκώνοντας μια θύελλα αντιδράσεων.

Ποιος θα κερδίσει την 2η ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ το spoil) και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση; Άντρας ή γυναίκα; (δείτε εδώ το spoil, τελικά θα είναι γυναίκα!)

Υ.Γ.: Αν ήξερε η Χρύσα ότι ο σύντροφός της την έσβησε από το instagram μετά τα τρυφερά τετ α τετ της με τον Φάνη, δεν θα ανησυχούσε τόσο για τον Γιώργο και γι' αυτά που λέει...

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor