Survivor: Ο σύντροφος της Χρύσας την έσβησε από το Instagram μετά τα χαϊδέματα με τον Φάνη - Η αποκάλυψη της Άϊρα για τη σχέση τους

«Αν ο σύντροφός μου με έβλεπε σε αυτή την κατάσταση...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: Ο σύντροφος της Χρύσας την έσβησε από το Instagram μετά τα χαϊδέματα με τον Φάνη - Η αποκάλυψη της Άϊρα για τη σχέση τους

Η Aira Adomaityte βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το μεσημέρι της Κυριακής 21 Απριλίου, και συζήτησε με το πάνελ για το Survivor και όσα συμβαίνουν ακόμη και μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι.

Στο τραπέζι, λοιπόν, έπεσαν οι τρυφερές στιγμές της Χρύσας Χατζηγεωργίου και του Φάνη Μπολέτση, όταν δεν είχαν πάρει χαμπάρι πως η κάμερα τους τραβούσε. Εκείνη του χάιδευε την κοιλιά, εκείνος την φιλούσε στο μέτωπο και άλλα τέτοια (δείτε εδώ το βίντεο).

Η αποκάλυψη της Aira για το ειδύλλιο του Φάνη και της Χρύσας στο Survivor

Όταν, λοιπόν, ρωτήθηκε γι' αυτό, απάντησε αρχικά: «Εγώ ήμουν στους κόκκινους τον τελευταίο καιρό. Πραγματικά, όλα τα παιδιά εκεί έχουν μία αδελφική αγάπη και σχέση, δεν είναι εύκολο να δεις κάποιον αλλιώς, γιατί είμαστε όλη μέρα εκεί πέρα. Τώρα εντάξει, δεν ξέρω...».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, όμως, ανέφερε: «Μου έστειλαν μήνυμα ότι ο σύντροφος της Χρύσα μετά από αυτό το απόσπασμα δεν την ακολουθεί. Τώρα αν την έκανε block ή unfollow δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι είναι κάτι που τον ενόχλησε».

Και τότε η πρώην παίκτρια, δήλωσε: «Όσο οικεία και να νιώθεις με κάποιον, είσαι εκεί τρεις μήνες. Αν ο σύντροφός μου με έβλεπε σε αυτή την κατάσταση, δεν θεωρώ ότι θα ήταν πολύ χαρούμενος. Ούτε εγώ θα ήμουν αν έβλεπα κάτι τέτοιο. Δεν κάνεις ποτέ κάτι που δεν θες να σου κάνουν».

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο Φάνης Μπολέτσης που έχει εξοργίσει τους διάσημους - Γόνος γνωστής οικογένειας

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Λίγο πριν η Χρύσα Χατζηγεωργίου παρατήσει ή μάλλον παγώσει για λίγο καιρό την ζωή και την δραστηριότητά της στην Ελλάδα για χάρη του Survivor 2024, έκανε ένα ταξίδι στη Ρώμη με τον σύντροφό της και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τις οποίες εσείς μπορείτε να δείτε παρακάτω, πέρασαν μαγευτικά!

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου του Survivor σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της

Το ταξίδι τους στη Ρώμη

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ρώμη

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Τα gucci δώρα από τον σύντροφό της

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Τα dior δώρα από τον σύντροφό της