Masterchef 8 (22/4): Η silver εβδομάδα ξεκινάει - ''Ταράχτηκαν'' οι παίκτες με τη νέα ανακοίνωση των κριτών

Ποια μπριγάδα μαγείρεψε καλύτερα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (22/4): Η silver εβδομάδα ξεκινάει - ''Ταράχτηκαν'' οι παίκτες με τη νέα ανακοίνωση των κριτών

Το τελευταίο διάστημα το τηλεοπτικό κοινό του Masterchef παρακολουθούσε τα ''δεινά'', που πέρασαν οι διαγωνιζόμενοι στο πέρασμα των εβδομάδων ''θρίλερ'' που προηγήθηκαν (δείτε εδώ την τελική δεκάδα).

Τη Δευτέρα 22/4 στη έναρξη του επεισοδίου κριτές και διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν στο πλατό με τους σεφ να κάνουν ευχάριστες ανακοινώσεις. Πιο αναλυτικά, μετά από τις εβδομάδες θρίλερ αποφασίστηκε αυτήν την εβδομάδα να μην υπάρξει καμία δυσάρεστη εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Masterchef 8: Έρχεται ο μεγάλος τελικός - Που θα γυριστούν τα δύο επεισόδια πριν το φινάλε

Η silver εβδομάδα ξεκινάει και οι μπριγάδες επανέρχονται στο Masterchef 8

Έτσι λοιπόν, δεν θα αποχωρήσει κανένας παίκτης και ένας μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το τρίτο μεγαλύτερο έπαθλο, που έχει δοθεί μέχρι στιγμής. Η silver εβδομάδα ξεκινάει και οι μπριγάδες επανέρχονται στο Masterchef. Αυτό λοιπόν σημαίνει, ότι ο νικητής του silver award θα κερδίσει 20.000 ευρώ.

H μπριγάδα που κέρδισε και πήρε προβάδισμα

Αφού λοιπόν οι μπριγάδες επανήλθαν στο Masterchef οι δέκα παίκτες χωρίστηκαν στη μπορντό και στη γκρι! Εφόσον βρισκόμαστε σε silver week η ομάδα, που θα κέρδιζε σήμερα 22/4 θα είχε προβάδισμα.

Ποιά μπριγάδα μαγείρεψε καλύτερα και ενθουσίασε τους κριτές στο καλαμάρι που ήταν το βασικό υλικό της δοκιμασίας; Το όνομα αυτής είναι το γκρι εξασφαλίζοντας 3 πόντους. Η μπορντό μπριγάδα από την άλλη πήρε 1 πόντο.