Survivor 22/4: Η γυναίκα που έβγαλαν στον τάκο - Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Θα αγωνιστεί μαζί με τον Γιάννη Περπατάρη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 22/4: Η γυναίκα που έβγαλαν στον τάκο - Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Ανατρεπτική θα είναι η πορεία του Survivor από εδώ και στο εξής, καθώς την Κυριακή 21/4 ανακοινώθηκε στους παίκτες ότι τόσο τα ματσαρίσματα στους στίβους μάχης, όσο και οι μονομαχίες θα γίνονται πια ανεξαρτήτως φύλου.

Τι σημαίνει αυτό; Δεν θα υπάρχει πλέον αγώνας μόνο με άντρες και αντίστοιχα μόνο με γυναίκες. Το πραγματικό survivor τώρα αρχίζει! Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 22/4 το αποτέλεσμα μεταξύ διάσημων και μαχητών για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας κρίθηκε με αρκετά μεγάλη διαφορά.

Ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση 22/4 από το Survivor

Νικητές ήταν και πάλι οι μπλε, επομένως οι διάσημοι έπρεπε να υποδείξουν τον/την δεύτερο/η υποψήφιο/α προς αποχώρηση. Θυμίζουμε, πως από τη χθεσινή 21/4 ψηφοφορία στον τάκο βγήκε ο Γιάννης Περπατάρης. Απόψε, όπως σας τα είχαμε πει και εμείς από το Youweekly.gr, βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση η Δώρα Νικολή.

Survivor - Δώρα Νικολή - Υποψήφια

Η ένταση ανάμεσα σε Παπαχαραλάμπους με Χρύσα και Σταυρούλα

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ήταν εκείνος που ''φούντωσε'' νωρίτερα τις γυναίκες των μπλε, όταν με έμμεσο και ειρωνικό τρόπο είπε πως το γυναικείο κομμάτι των μαχητών είναι άχρηστο! Χρύσα και Σταυρούλα ήταν εκείνες, που έγιναν έξαλλες με τον χαρακτηρισμό του Γιώργου - λογομαχώντας μαζί του.

Γ.Π: Εμάς εδώ οι γυναίκες είναι πολύ δυνατές σε αντίθεση με την απέραντη όχθη!

Σ.Χ: Δεν κατάλαβα;

Χ.Χ: Για εξήγησέ το μου λίγο αυτό! Ανάπτυξε το...

Γ.Π: Επειδή είπε ο Σταμάτης ότι πρέπει να ψηφίσουμε μια γυναίκα από εδώ, δεδομένου ότι μία έξω. Αυτό που είπα εγώ ήταν απόρροια αυτού που είπε ο Σταμάτης. Εφόσον έχει ανοίξει το γυναικείο και είπε ότι μπορούμε να ψηφίσουμε την Κατερίνα, είπα ότι μπορούν να ψηφίσουν εσένα (Χρύσα) γιατί εσύ δεν μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα...

Χ.Χ: Είπες ότι οι δικές μας γυναίκες είναι χρήσιμες, ενώ δεν συμβαίνει αυτό με την απέραντη όχθη. Άρα, είμαστε άχρηστες...Το αντίθετο του χρήσιμου είναι το άχρηστος. Μας είπε άχρηστες ρε...

Γ.Π: Πολύ σωστά, στη γλώσσα παίρνεις Άριστα!

Σ.Τ: Εγώ μιλάω με πράξεις και όχι με λόγια, δεν έχω κανένα θέμα να με λένε άχρηστη.