Survivor spoiler 23/4: ΑΜΑΑΑΝ! - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε

Κόκκινοι ή μπλε ξανά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 23/4: ΑΜΑΑΑΝ! - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε

Η 16η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ δεν έχει πάει καλά σίγουρα για τους Κόκκινους. Οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν και πλέον μπορούν να ψηφιστούν σε μονομαχία και τα δύο φύλα ταυτόχρονα. Από την στιγμή που έκανε αυτή την ανακοίνωση ο Γιώργος Λιανός οι Κόκκινοι έχουν βγάλει στον τάκο μετά από τις δυο συνεχόμενες ήττες που σημείωσαν στους πρώτους αγώνες ασυλίας, τον Γιάννη Περπατάρη και την Δώρα Νικολή.

Ο Γιώργος Λιανός, επίσης, ανακοίνωσε στην έναρξη της εβδομάδας πως την Πέμπτη έρχεται ένα μεγάλο έπαθλο και οι νίκες στους αγώνες ασυλίας θα μετρηθούν σαν σκορ στον αγώνα επάθλου. Με βάση την ανακοίνωση αυτή οι Μπλε είναι δυο πόντους πιο κοντά στο έπαθλο αφού έχουν κερδίσει ήδη τους δυο πρώτους αγώνες της εβδομάδας. Γενικά χάλια τα πράγματα για τους Κόκκινους.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε την 3η ασυλία του Survivor

Στο αποψινό 23/4 επεισόδιο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον πάλι Κόκκινος παίκτης, αφού ο Γιάννης Περπατάρης θα απειλήσει την Σταυρούλα Χρυσαειδή πως θα χειροδικήσει πάνω της και θα διακοπεί για λίγο ο αγώνας (δείτε εδώ το βίντεο). Μεγάλη ένταση στον στίβο μάχης. Ποιοι θα είναι οι νικητές; Οι πρώτες πληροφορίες μας κάνουν λόγο πάλι για τους Μπλε. 3-0 το σκορ. Δεν είναι επιβεβαιωμένη 100% βέβαια η συγκεκριμένη πληροφορία. Θα επανέλθουμε με το οριστικό.

UPDATE: Επιβεβαιωμένο 100%! Μπλε κερδίζουν απόψε!

Ποιος λέτε να είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση; (δείτε εδώ το όνομα, άντρας στον τάκο!)