Survivor spoiler 23/4: Άντρας ξανά - Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος που θα βγει απόψε

Καλά θα πάει αυτό!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 23/4: Άντρας ξανά - Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος που θα βγει απόψε

Αυτή η Survivor εβδομάδα, όπως φαίνεται, κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές! Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το πως θα είναι πλέον οι μονομαχίες έχουν έρθει πραγματικά τα πάνω κάτω! Αυτή την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί το αγώνισμα για το ποιος θα αποχωρήσει θα δούμε για πρώτη φορά φέτος, γυναίκες να παίζουν εναντίον αντρών για να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής στον τάκο βρίσκονται ο Γιάννης Περπατάρης από την Κόκκινη ομάδα, που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του μετά από παράκλησή του...

Και η Δώρα Νικολή, που την ψήφισαν στο χθεσινό επεισόδιο, μετά και την δεύτερή τους ήττα.

Η αλήθεια είναι πως οι Κόκκινοι δεν διανύουν μια καλή εβδομάδα. Μετά και την οικειοθελή και ξαφνική αποχώρηση του Αλέξη Παππά φαίνεται πως έχει πέσει το ηθικό τους.

Ο τρίτος Survivor υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα με το πρωινό μας spoil και τις αποκλειστικές μας πληροφορίες οι Μπλε κερδίζουν ξανά το αποψινό αγώνισμα οπότε πάλι κόκκινο θα έχουμε υποψήφιο! Η πηγή μας μας τα αποκάλυψε όλα! Άντρας ξανά! Οι Κόκκινοι φαίνεται πως το πηγαίνουν αγωνιστικά κι απόψε θα ρίξουν στον τάκο τον Χριστόφορο Ταξίδη!

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα ολοκληρωθεί αυτό το καρέ. Ποιος θα είναι ο αυριανός και τελευταίος γι' αυτή την εβδομάδα υποψήφιος προς αποχώρηση; Αύριο η αποκάλυψη! Ξέρετε πως το Youweekly.gr πάντα έχει - πρώτο μάλιστα - την απάντηση σε αυτή την ερώτηση...

Να σημειωθεί πως σήμερα θα γίνει χαμός. Περπατάρης και Χρυσαειδή θα πιαστούν οριακά στα χέρια με τον παίκτη των Κόκκινων να απειλεί πως θα την χαστουκίσει. Σε σοκ όλοι. Δείτε το trailer παρακάτω για περισσότερα: