Survivor 23/4: «Σούργελο είσαι εσύ μ@λ@κ@», «Μάζεψτε την!» - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Περπατάρη και Σταυρούλα

Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 23/4: «Σούργελο είσαι εσύ μ@λ@κ@», «Μάζεψτε την!» - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Περπατάρη και Σταυρούλα

Ένταση είδαμε να σημειώνεται την Τρίτη 23/4 στο Survivor κατά τη διάρκεια αγώνα ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και στον Γιάννη Περπατάρη που στήριζαν από τον πάγκο - ο καθένας ξεχωριστά - την ομάδα του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Σταυρούλα επιτίθεται ξαφνικά στον Περπατάρη, καθώς ενοχλήθηκε από τα σχόλια που φώναζε στον συμπαίκτη της. Τότε οι δύο τους αντάλλαξαν έντονες κουβέντες και μάλιστα ήρθαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 23/4: Άντρας ξανά - Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος που θα βγει απόψε

Η ένταση ανάμεσα στη Σταυρούλα και στον Περπατάρη στο Survivor

Σ.Χ: Άντε συμμορφώσου, σούργελο είσαι εσύ μ@λ@κ@

Γ.Π: Μάζεψε την, έρχεται και με σπρώχνει το νούμερο

Σ.Χ: Νούμερο είσαι εσύ ρε...

Ο Σάββας Γκέντσογλου αποχώρησε οικειοθελώς

Με μεγάλη του λύπη ο Σάββας Γκέντσογλου αναγκάζεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Για λόγους υγείας αφήνει στη μέση το παιχνίδι, καθώς έχει ανησυχήσει με όσα του ανέφεραν οι γιατροί.

«Έδωσα πάρα πολύ χρόνο στο χέρι μου και γενικά στον τραυματισμό για να γίνει καλά, δυστυχώς αυτό δεν έγινε, ίσα ίσα η κατάσταση γίνεται χειρότερη», είπα αρχικά ο Σάββας Γκέντσογλου στην προσωπική του συνέντευξη.

Πηγαίνοντας στην καλύβα του ανακοίνωσε στην ομάδα: «Το χέρι δεν είναι εντάξει. Το σπάσιμο, το κάταγμα έχει δέσει αλλά έχω ένα κομμένο σύνδεσμο, τον οποίο δεν είχαν δει και είναι λίγο σπάνιο από ότι μου είπε ο γιατρός. Μάλλον θα χρειαστεί και χειρουργείο, οπότε ως εδώ ήταν. Θα φύγω! Τέλος. Δεν πειράζει όλα στο πρόγραμμα είναι και για κάποιο λόγο γίνονται. Ήταν ωραία, ωραίο ταξιδάκι».

«Έχω ένα περίεργο συναίσθημα. Από τη μία είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω στον μικρό, στη ζωή μου, από την άλλη αφήνω κάτι πολύ όμορφο πίσω. Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Αυτό που μου μένει είναι μόνο ωραίες στιγμές αλλά και μία πικρία για το πως ήρθαν τα πράγματα. Θα μου λείψουν πάρα πολύ τα παιδιά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ενδεχομένως να μην είχα γνωριστεί ποτέ με κάποιους.

Η Κατερίνα, ο Αλέξης, η Σταυρούλα, ο Τζέιμς, γενικά όλα τα παιδιά. Και ακόμα ένα μάθημα που πήρα σε αυτό το παιχνίδι είναι πως πολλές φορές - δυστυχώς - κρίνουμε ανθρώπους και καταστάσεις χωρίς καν να τους γνωρίζουμε και χωρίς καν να ξέρουμε τι έχει γίνει. Έτσι και εγώ, όπως και πολύς κόσμος στην Ελλάδα από το Survivor του 2021 είχαμε την εντύπωση ότι ο Παππάς είναι ο κακός και ο Τζέιμς ο πονηρός. Πραγματικά γνωρίζοντας τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση, είναι δύο καταπληκτικά παιδιά, χάρηκα που τους γνώρισα και τους έζησα. Δεν θα κρίνω ποτέ ξανά κανέναν πριν τον γνωρίσω», κατέληξε ο Σάββας Γκέντσογλου.