Masterchef 8 (23/4): Η μπριγάδα που κέρδισε στη σημερινή δοκιμασία - Ποιοι είναι πιο κοντά στο silver award

Γκρι ή μπορντό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (23/4): Η μπριγάδα που κέρδισε στη σημερινή δοκιμασία - Ποιοι είναι πιο κοντά στο silver award

Τη Δευτέρα 22/4 ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για το Masterchef με τις ανακοινώσεις των κριτών να είναι πολύ ευχάριστες. Θυμίζουμε λοιπόν, πως αυτήν την εβδομάδα δεν θα αποχωρήσει κανένας παίκτης και πως μπαίνει σε εφαρμογή το silver award.

Οι μπριγάδες επέστρεψαν και έτσι την Τρίτη 23/4 το βράδυ είδαμε παίκτες από την μπορντό και τη γκρι μπριγάδα να έρχονται αντιμέτωποι με το τεστ δημιουργικότητας. Στη συνέχεια, ακολούθησε η αξιολόγηση των πιάτων των δύο μπριγάδων από τους κριτές.

Δείτε επίσης: Masterchef 8: Έρχεται ο μεγάλος τελικός - Που θα γυριστούν τα δύο επεισόδια πριν το φινάλε

Η μπριγάδα που κέρδισε στη σημερινή 23/4 δοκιμασία του Masterchef

Εν τέλει, οι κριτές κατέληξαν ότι καλύτερο ήταν το πιάτο της γκρι μπριγάδας και έτσι τα μέλη της έρχονται πιο κοντά στο silver award.

Το παράπονο του Χρήστου για το silver award

Νωρίτερα ο Χρήστος εξέφρασε το παράπονό του μετά την χθεσινή 22/4 ανακοίνωση για το silver award.

«Νομίζω ότι είναι μια δόση τελικού και παλεύουμε όλοι μεταξύ μας για τα λεφτά. Αυτό δεν μου αρέσει, νόμιζα ότι θα το διασκεδάσουμε λίγο παραπάνω, γιατί μπαίνουν τα λεφτά στη μέση και χαλάει η διάθεση λίγο λόγο κινήτρου. Αλλά μια χαρά, θα παλέψω και εγώ. Θα παλέψουμε μεταξύ μας ουσιαστικά για λεφτά. Δεν είναι ότι κάνουμε πλάκα αυτήν την εβδομάδα, βλέπω ότι κάποιοι το παίρνουν πιο σοβαρά. Πρέπει να το δω και εγώ έτσι», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος.